Yderligere 90.000 kr. sendt til Børnecancerfonden og Vendsyssel Rundt med 93 deltagere godt i gang !

I forgårs sendte Team Nico 90.000kr afsted til Børnecancerfonden.
I går var gammelfar til foredrag i Hjørring om Team Nico’s mission og vanvittige cykelture for halvdelen af de 93 deltagere i cykelnetværket “Spar Nord/Redmark Vendsyssel Rundt”, hvor gammelfar er tovholder for forløbet.
Team Nico runder dermed 243.000kr i donation til kræftramte børn takket være flere af deltagerne i forløbet, hvor den kommende tid står på en sjovere og sundere hverdag i et stærkt sammenhold med sikker cykling, glæde i låget og tro på lortet. Ganske som vi kender det fra Team Nico Sponsor Cycling.
Vil din virksomhed også med på rejsen - der kulminerer, når jeg rammer mållinjen i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America i Annapolis, MA i juni 2023 - cykler jeg gerne forbi og aftaler nærmere.
DIN støtte her på siden er dog den vigtigste og giver den motivation, der skal holde pedalerne i gang, når det ser allermest håbløst ud og sutten er tabt på asfalten mellem stinkende, trafikdræbte bæltedyr.
Din kommentar på Facebook er uvurderlig, når Garmin viser 55 grader og sandstormen raser i ørkenen eller højdesygen rammer på toppen af Wolf Creek. Når gammelfar skal hjælpes af og på cyklen, kvalmen bliver til opkast. Når immunforsvaret er stået af, rumpen hænger i laser og kroppen skriger af smerte….
Vi glæder os til den videre rejse. SAMMEN med DIG 
Rigtig god aften 
Tak til:
#sparnord#redmark#arenanord#hugopetersenogsøn#vendiapedition#rederietisafold#skallerup#3dstructural#kajvejbyogson#cadtegnestue#restaurantabstrakt#richardtthomsen#nordmarkmaskinfabrik#toppenafdanmark#montes#ketchupinvest#sac-it#menyskalborg#pemarcussen#bdohirtshals
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System