Book foredrag med Stig fra Team Nico

RACE ACROSS AMERICA

Foredrag om:
Kræft, cykling og mål i livet

Foredrag om missionen med at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det skete for vores familie, da min søn fik konstateret kræft i 2013.

Om målsætning, motivation, om at tro på lortet og om vanvittige cykelture.

Book foredraget til din virksomhed, sports - og cykelklub eller organisation. Foredraget målrettes efter dit ønske om fokus på vores "mission" som kræftramt familie, om motivation og teamwork eller som en fortælling om spændende cykeloplevelser.

Vi indbyder til foredrag med Stig Nicolaysen. Den første Nordjyde, der har deltaget i Verdens hårdeste cykelløb Race across 2 gange - en enkeltstart på cykel næsten 5.000 km tværs over USA - på kun 12 døgn. Stig nåede i 2016 at cykle 3.858 km på under 10 døgn indtil en sovende arm gjorde det uforsvarligt at fortsætte. På trods af sygdom blev det til 1.500 km i 2019.
Kun 300 personer har gennem de seneste 37 år gennemført det vilde projekt, og Stig og hans team har haft en helt anderledes og speciel mission, idet motivationen er den kræftsygdom, som ramte Stigs søn, Max, for  6 år siden.

Vi indbyder til spændende foredrag med ekstremcykelrytteren Stig Nicolaysen.

Med afsæt i den vanvittige plan om at to gange at gennemføre en enkeltstart på cykel 5.000 km tværs over USA på bare 12 døgn, kan du møde 59-årige Stig. Han har en mission, og glæder sig til at fortælle dig om seks års benhårdt arbejde og spændende oplevelser, som kun de færreste har oplevet.     

Under 300 personer fra hele Verden har gennem de seneste 37 år gennemført Verdens hårdeste cykelløb, som har krævet tre dødsfald. Men det drejer sig om meget mere end et cykelløb, og Stig og hans team har haft en anderledes og speciel mission, idet motivationen er den kræftsygdom, som ramte Stigs søn, Max, i 2013.

Stig – som er en ganske almindelig familiefar uden specielle forudsætninger for at deltage i ekstreme cykelløb - vil fortælle om, hvor vigtigt det er at sætte sig mål og holde fokus på fremtiden selv om man rammes af alvorlig sygdom. Om, hvor vigtigt det har været for familien at inspirere andre til at forsøge det samme Og hvor meget, det har hjulpet Stig og Max at have en tro - en vision - når Verden bryder sammen, og alt synes uoverskueligt. Max er nu helbredt.

Få samtidigt indblik i de spændende aktiviteter, som Stig og teamet igennem de seneste år har oplevet. Vanvittige cykelture, der kræver mere end almindelig lyst til motion som ”udflugterne” til Harzen, til Paris seks gange og en enkelt gang retur. Om Europas hårdeste cykelløb, Race around Ireland i 2015 – i det vildeste terræn, man kan forestille sig. Og selvfølgelig deltagelsen i Race across America gennem to ørkener, to bjergkæder, 12 stater og 4 tidszoner. I temperaturer mellem 2 og 59 grader. Og hvordan man kan finde på at gøre det TO gange….

Kom undervejs til spektakulært bryllup, hvor Stig og hans kone, Dorte, blev viet af Aalborgs borgmester kl. syv om morgenen den 3. juli 2015 iført cykeltøj -og sko inden afgang med Team Rynkeby Nordjylland og den 1.500 km lange bryllupsrejse på cykel til Paris på otte dage. En rejse, Stig som træningsansvarlig for holdet har gennemført i alt seks gange. Hør også, hvorfor Børnecancerfonden er valgt som modtager af de i alt 150.000 kr., der er indsamlet i forbindelse med seks års aktiviteter samt om teamets planlægning og udfordringer, de fysiske forberedelser, og hvordan man selv forestiller sig, at det er muligt at sidde på en cykel i minimum 20 timer i døgnet i halvanden uge. Og hvorfor det er teamets opgave at stille cyklen i den rigtige retning efter de korte pauser og hvordan viljen kan få et menneske til at fortsætte langt ud over den fysiske grænse til man kollapser

Stig glæder sig til at underholde dig og dine gæster med alt fra cykelstyrt til søvnunderskud, fra succes og til hvad, der sker, når man kun sovet en time i døgnet og ser spøgelser i vejkanten. Om kræftsygdom og om den taknemmelighed, som Max og Stig har mødt hos de mange, der følger projektet og måske selv har – eller har haft - den frygtelige sygdom tæt på livet. Om at ”tro på lortet” samt naturligvis også om sine møder med Chris MacDonald og Bubber, som begge har lagt deres hjerte i ”missionen”. Du får også et indblik i hvad målsætning, motivation og teamwork i yderste konsekvens betyder.

En fortælling, der handler om meget mere end at deltage i vanvittige cykelløb – fortalt af en velformuleret og veloplagt Stig, der med glimt i øjet har underholdt deltagerne i mere end 50 foredrag. Og om, hvordan Stig formidler målsætning, motivation og teamwork i hverdagen for de 65 deltagere i sin virksomhed, Team Sundhedspedellen, der cykler sig glade i låget og finder ”troen på lortet” i et stærkt sammenhold og under sikre og trygge rammer.                  

Kontakt os på:

Telefon Stig Nicolaysen: 26645806

E-mail Stig Nicolaysen: teamnico.ultra@gmail.com

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System