Book foredrag med Stig fra Team Nico

RACE ACROSS AMERICA

Foredrag om:
Kræft, cykling og mål i livet

Foredrag om missionen med at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det skete for vores familie, da min søn fik konstateret lymfecancer i 2013.

Om målsætning, motivation, om at tro på lortet og om en vanvittig cykeltur på 4.000 km tværs over USA på 10 døgn

Book foredraget allerede nu til din virksomhed, sports - og cykelklub eller organisation. Foredraget målrettes efter dit ønske om fokus på vores "mission" som kræftramt familie, om motivation og teamwork eller som en fortælling om spændende cykeloplevelser.

Vi indbyder til foredrag med Stig Nicolaysen. Den første Nordjyde med den vanvittige plan om en enkeltstart på cykel næsten 5.000 km tværs over USA - på blot 12 døgn. Stig nåede at cykle 3.858 km på under 10 døgn indtil en sovende arm gjorde det uforsvarligt at fortsætte.
Kun 300 personer har gennem de seneste 36 år gennemført det vilde projekt, og Stig og hans team har haft en helt anderledes og speciel mission, idet motivationen er den kræftsygdom, som ramte Stigs søn, Max, for tre år siden.

Foredraget byder på:

Stig vil fortælle om, hvor vigtigt det er at sætte sig mål og holde fokus på fremtiden selv om man rammes af alvorlig sygdom. Og hvor meget, det har hjulpet Stig og Max at have en tro - en vision - når Verden bryder sammen, og alt synes uoverskueligt. Max nu er nu kræftfri, men endnu ikke helbredt.

Få samtidigt indblik i de spændende aktiviteter, som Stig og teamet igennem de seneste år har oplevet. Cykelture, der kræver mere end almindelig lyst til motion som ”udflugterne” til Harzen, Paris t/rt. samt Europas hårdeste cykelløb, Race around Ireland i september 2015 – i det vildeste terræn, man kan forestille sig. Og ikke mindst deltagelsen i Verdens hårdeste sportskonkurrence tværs over USA i juni måned for nylig.

Kom undervejs til spektakulært bryllup, hvor Stig og hans kone, Dorte, blev viet af Aalborgs borgmester kl. 7 om morgenen den 3. juli 2015 iført cykeltøj/sko inden afgang med Team Rynkeby Nordjylland og den 1.500 km lange bryllupsrejse på cykel til Paris på otte dage. En rejse, Stig som træningsansvarlig for holdet har gennemført i alt seks gange. Hør også, hvorfor Børnecancerfonden er valgt som modtager af de 61.500 kr., der er indsamlet i forbindelse med projektet samt om teamets planlægning og udfordringer, de fysiske forberedelser, og hvordan man selv forestiller sig, at det er muligt at sidde på en cykel i minimum 20 timer i døgnet i halvanden uge. Og hvorfor det er teamets opgave at stille cyklen i den rigtige retning efter de korte pauser..

Stig glæder sig til at underholde dig og dine gæster med alt fra cykelstyrt til søvnunderskud, fra succes og til hvad, der sker, når man kun har sovet 1 time på et døgn og ser spøgelser i vejkanten. Om kræftsygdom og om den taknemmelighed, som vi han har mødt hos de mange, der følger projektet og måske selv har den frygtelige sygdom tæt på livet. Om at ”tro på lortet” samt naturligvis også om sit møde med Chris MacDonald og Bubber, som begge har lagt deres hjerte i ”missionen”.

En fortælling, der handler om meget mere end at deltage i Verdens hårdeste cykelløb – fortalt af en velformuleret og veloplagt Stig, der med glimt i øjet allerede har underholdt deltagerne i mere end 50 foredrag. Og om, hvorfor Max og Stig allerede nu har besluttet, at de VIL gennemføre Race across America i 2019. Stig på cyklen og Max i følgebilen………

Kontakt os på:

Telefon Stig Nicolaysen: 26645806

E-mail Stig Nicolaysen: teamnico.ultra@gmail.com

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System