Bliv sponsor for Team Nico

Du eller din virksomhed har mulighed for at støtte projektet ved at donere kontante midler eller naturalier og få del i den synlighed, som projektet kan skabe for din virksomhed.

Få eksponering via TV-indslag, facebook, instagram, på cykeltøj, på følgebiler eller ved et arrangement hos din virksomhed.    

Se hvem der allerede støtter os længere nede på siden.

Jeg er en erfaren cykelrytter og har gennemført Team Rynkebys tur til Paris seks gange. Men Race Across America 2016 var den ultimative cykeludfordring som mindre end 300 mennesker fra hele Verden har gennemført i løbets 36 årige historie. Deltagelsen i Race around Ireland - 2.200 km på 5,5 døgn i 2015 blev brugt som forberedelse til Race across America i 2016.   

Min søn i dag er kræftfri, men endnu ikke helbredt, og vi vil også fortsat støtte kampen mod cancer ved at indsamle midler gennem projektet, og donerer - som i 2016 - også minimum 50.000 kr. til Børnecancerfonden. Et beløb, der gerne må være højere, når vi afslutter deltagelsen i Race across America i juni måned 2019.

Mange af vores tidligere samarbejdspartnere og flere nye har allerede givet tilsagn om fortsat at støtte os, og med de mange private donationer vi har modtaget indtil nu, er vi overbeviste om, at vi også når vort mål i 2019 rent indsamlingsmæssigt. Jeg vil desuden holde foredrag om projektet for skabe opmærksomhed og indsamle sponsorater.

Mit team vil bestå af 11 personer, der bl.a. tæller en læge, en mekaniker og andre servicepersoner med professionel ekspertise. Der er aftaler med flere lokale medier om løbende dækning af projektet og vores facebook-side ”Team Nico Ultracycling - In Fight against Cancer ”.

Kontakt os på mail via siden eller på teamnico.ultra@gmail.com eller på mobilnummer 2664 5806. 

Bliv Sponsor for Team Nico
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System