Ulven og Force-One er nu landet

Så er "Ulven" og "Force-One" afleveret af Andreas Hagbarth fra Principia Bikes, og vil nu snart kunne ses på landevejen, når de ikke er låst inde i et virksomhedslokale med alarm - udlånt af en god ven.

Samtidigt har Vendelbo Cykler sponsoret en såkaldt GURU bike-fit (indstilling af cykler under videnskabelige forhold) så den materielle side af forberedelserne er snart på plads.

Armene er svære at få ned på andre områder også:

EDC Aalborg og Bo Ravn har overført 2.000 kr. til 9236 4577934245, Sarah Elise Svanberg har meddelt, at hun laver en fast overførsel til kontoen de næste 6 måneder. Den gode fætter Søren Larsen , der er salgschef hos Weber Danmark har været behjælpelig med nogle "fif", der måske giver gode resultater. Min gode ven, Niels Skovmand vil forsøge muligheder for eksponering via 24 Nordjyske, så det går godt - på Jysk.

Der vil inden for kort tid blive lavet en projektbeskrivelse som kan rekvireres, hvis du ønsker det, og den vil også danne grundlag for den første officielle pressemeddelelse, der udsendes.

Endelig vil vi endnu en gang benytte muligheden for at takke alle, der har "liket" og delt denne side. Det er overvældende, at så mange følger med, især mange, som ikke kender os personligt. Det er vi ubeskriveligt glade for - og der er plads til flere...

Det var en ordentlig mundfuld, men alt skulle "skydes af" inden Stig i morgen rejser til Toscana for - i arbejds medfør - at cykle rundt som guide for 40 gæster. Det bliver en god uge "på kontoret" .

PS: Husk et "like" på siden - så hjælper du med at øge opmærksomheden og dermed mulighederne for at nå delmålet på 50.000 kr. til kræftramte børn via Børnecancerfonden og støtter samtidigt vores måde at vise, at TRO PÅ LORTET - at holde fokus og have et mål, når Verden vælter - virker.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System