Træningsophold med bjergtræning og hedebølge på Mallorca i uge 30

Når Vingegaard (OG de super seje andre danskere) flyver over i historien i Tour de France, nøjes vi med at nappe Norwegian til Mallorca
For første gang i det bedste selskab med guldet - frække Frida - der fløj ind i vores liv for to år siden, og vi kommer ikke til at gå i for små sko, når det gælder råhygge, rævestreger og røverhistorier, og under prinsessens middagslur, bliver der sikkert også tid til en cykeltur “op til tanken”, til Cap formentor og Sa Calobra.
Missionen om at inspirere og motivere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når alvorlig sygdom rammer de nærmeste, fortsætter jo ligesom indsamlingen til Børnecancerfonden. Og vi er meget taknemmelige og lykkelige over, at vi i dag har en lille guldklump i tilværelsen efter nogle svære år.
Om præcis 11 måneder mangler gammelfar at cykle 2 døgn i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America - 5.000 km tværs over USA med 52.000 højdemeter og over 50 graders varme. Så kan man ikke få nok af bjerge og i at øve væskeindtag som vi glæder os til i næste uge.
Vi vil gerne samtidigt sende en meget varm hilsen til vores superhelt Mingus på tre år og hans seje familie. Vi vil glæde os til, at hans drøm om at gense Mali efter 3 års uretfærdig og meningløs kamp går i opfyldelse, når han har været igennem sit lange og udmattende kemoterapi-forløb…..
- - - - - - - - -
sparnord
swedoor
ForeverLiving
bdodanmark
metropolerhverv
restaurantbuhlmann
støvringcykler
wizardwheel.dk
dtswiss
nemtilmeld
freemotionbikecenter
haraldslundvandogkulturhus
lindepartnersdk
CBREIntego
3D-structural
stroemhansen
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System