Tømrer - og snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS i Sæby - endnu en ny Guldsponsor

Det er en stor glæde for os at kunne meddele, at vi har fået en ny Guldsponsor - Tømrerfirmaet Hugo Petersen & Søn fra Sæby.

Tømrer- og snedkerfirmaet Hugo Petersen blev i 1968 startet af Hugo Petersen, i lejede lokaler på en gård beliggende på Solsbækvej i Sæby.

Lokalerne blev imidlertid hurtigt for små, og i 1972 flyttede virksomheden til nybyggede lokaler på Tranåsvej i Sæbys industrikvarter, hvorfra firmaet drives i dag.

 

I 70’erne beskæftigede virksomheden sig bl.a. med nybyggeri og reparationer, men i løbet af 80’erne og 90’erne begyndte firmaet endvidere at beskæftige sig med restaurering af bl.a. kirker. Restaurering af kirker, herregårde og slotte er i dag et af firmaets specialer.

 

I midten af 90’erne begyndte firmaet desuden at udføre specialdesignede snedkermøbler, hvor møbler fremstilles efter specielle mål og i træsorter efter kundens ønsker

 

Firmaet har i dag navnet Hugo Petersen & Søn ApS, og drives af sønnen Jan Petersen, der har været tilknyttet firmaet gennem de sidste ca 35 år.

 

I dag beskæftiger firmaet omkring 8 medarbejdere, der alle er velkvalificerede håndværkere, som sætter stor pris på altid at udføre et kvalitetssikret arbejde.

Firmaet har gennem dets nu mere end 50-årige eksistens altid baseret sit virke på kvalitet i arbejdet og ordentlighed overfor firmaets kunder.

Besøg også www.woodbyson.dk

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System