TEAM NICO SPONSOR CYCLING - Vil du med gammelfar ud at cykle og blive glad i låget ?

BREAKING NEWS !
Efter fem forrygende år med fantastiske oplevelser går Team Sundhedspedellen på pension den 1. november 2021. Vi napper dog lige et ophold i de fynske alper i denne weekend og holder afslutning den 2. oktober.
Men de herlige oplevelser med sikker cykling i trygge rammer - der giver dig større overskud i hverdagen på en sjov og spændende måde i et stærkt netværk - fortsætter med Team Nico Sponsor Cykling som er Facebook-siden Team Sundhedspedellens nye navn den 2. oktober 2021
DU har nu mulighed for at blive en del af missionen med Team Nico: Nemlig at forsøge at inspirere og motivere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom og samtidigt være med til at samle midler ind til Børnecancerfonden.
Gammelfar glæder sig til at blive glad i låget sammen med dig ude på landevejen, i skoven og i cykelsalen og til at dele mange andre dejlige oplevelser med dig. Måske under et lækkert cykelophold i udlandet….
Her kan du læse mere om dine muligheder og se, hvordan du får en sundere livsstil og finder ”troen på lortet”.
Læs mere her:
TEAM NICO SPONSOR CYCLING
- for både virksomheder og privatpersoner
Team Nico tilbyder dig sikker cykling efter niveau, hvor du, dine medarbejdere, samarbejdspartnere og venner har mulighed for regelmæssig motion under trygge og sikre rammer.
Vi cykler indendørs tirsdag fra 9. november og MTB onsdag og lørdag fra 10. november i vinterhalvåret samt landevejscykling mandag, onsdag og lørdag i sommerhalvåret fra marts til oktober. Hver måned vil der desuden være mulighed for en cykelaktivitet om lørdagen med længere/anderledes rute.
Team Nico arrangerer al praktik omkring cyklingen, så du kun skal fokusere på at træde pedaler, blive glad i låget og få en sundere livsstil på en sjov måde i et stærkt netværk.
Desuden tilrettelægges alle cykelture med rute på minimum 3 niveauer 24 timer inden start, og der lægges stor vægt på sikker cykling baseret på mange års erfaring med ledelse af cykling i grupper.
SPONSOR-PRIS FOR 11 MÅNEDERS cykling, samvær, sundere livsstil, større overskud og masser af glæde i låget i et stærkt sammenhold:
VIRKSOMHEDER:
GULD-SPONSORAT (10.000 kr. i kontanter eller naturalier) og 750 kr. pr. medarbejder, der deltager.
VIP-SPONSORAT (min 25.000 kr i kontanter eller naturalier) og 0 kr. pr. medarbejder, der deltager.
* Maksimum 6 deltagere pr. virksomhed ved begge sponsorater.
PRIVATPERSONER: 1.800 kr.
TILKØB:
CYKELTØJ:
(købes efter behov – minimum bestilling af 10 enheder) 1.600 kr. for 1 stk. Jersey, 1 stk. shorts/bib-shorts, 1 stk. vindvest. Yderligere tilkøb af tøj kan tilbydes. Designet er grønt/sort som vi kender fra Team Sundhedspedellen.
REJSER:
-MALLORCA i uge 17 på ”vores” dejlige hotel Las Gaviotas i Platja Del Muro ved Alcudia.
-TOSCANA i uge 38 (minimum 20 – maksimum 30 deltagere) på ”vores” hotel Albergo Bellaviste i San Baronto ved Firenze.
Ved rejser booker du selv fly og hotel samt cykel (kun Mallorca) og transport lufthavn-hotel og retur. Vi anviser flyafgange, cykelleje mv. og VI HJÆLPER MED ALLE PRAKTISKE FORHOLD på baggrund af mange års erfaring med cykelophold.
Team Nico sørger for al praktik under opholdet og tilrettelægger cykling efter niveau samt de sociale rammer omkring holdet.
Pris 1.100 kr. pr. person ved begge rejser.
Ved rejsen til Toscana sørger Team Nico desuden for transport af cykel og bagage fra Aalborg til Italien for 1.100kr. pr. person. Altså i alt 2.200kr. pr. person.
Du har mulighed for at invitere pårørende/venner med på rejserne. Det gælder også personer, der ikke cykler.
EVT. EKSTRA SPINNING: Vintersæson 500 kr. eller pr. gang 35 kr.
INFOMØDE MANDAG 27.09.2021 KL. 19.00 (se begivenhed under Team Nico Ultracycling - In Fight against Cancer)
(Biblioteket Haraldslund Vand- og Kulturhus, Kastetvej 83, 9000 Aalborg)
VI GLÆDER OS TIL MANGE DEJLIGE OPLEVELSER SAMMEN MED DIG !
KONTAKT STIG:
Telefon: 2664 5806
Mail: teamnico.ultra@gmail.com
HUSK, at du kan være med deltagelse i Team Nico Sponsor Cycling er med til at indsamle midler til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, idet al overskud – når Team Nico har fået dækket omkostningerne til forberedelser undervejs og selve deltagelsen i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America i juni 2023 – doneres til Børnecancerfonden. Indtil nu har Team Nico indsamlet 153.100 kr. efter samme princip til Børnecancerfonden i forbindelse med deltagelse i Race Across America i 2016 og 2019. Vi har besluttet forlods at donere yderligere minimum 50.000kr. til BCF i 2023.
Rigtig god weekend og endnu en gang af hjertet tak, fordi du følger med. Det betyder ALT 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System