Team Nico Sponsor Cycling på besøg hos SMARTCYKLER - vores nye stærke samarbejdspartneror

Sikke da en herlig dag 
Gammelfar og mor tog på tur med vores herlige venner og en tredjedel af holdet fra Team Nico Sponsor Cycling og besøgte vores populære samarbejdspartner Smartcykler.dk i Støvring.
Der var imponerende mange nye cykler i endeløse rækker og kasser i de flotte lokaler. Masser af fedt udstyr og de flinkeste medarbejdere, som lagde “bagsmæk” til hygge på højere plan…..
Inden da blev der gået til pedalerne med stram kæde, højt humør og masser af glæde i låget på udebane og i ukendt terræn for de fleste, men hvor naturen som altid blev nydt på første række.
Hvor er du smuk og dejlig, Danmark.
Især når du viser os dine skriggule og grønne farver, så vi misser med øjnene, og bare synes, at sådan en lørdag umuligt kan blive bedre.
Tak fordi, du følger med. Det betyder ALT, og om 14 dage skal gammelfar ha banket rusten af cyklen og kroppen for alvor under Race Around Denmark som forberedelse til Verdens hårdeste cykelløb Race Across America i juni 2023 . 1.600 km rundt i DK på under 4 døgn - det kan kun blive en fest….. 
Og i morgen er de grønne farver skiftet ud med rødlige nuancer sammen de 92 deltagere i Spar Nord/Redmark - Vendsyssel Rundt
Rigtig god weekend 
#metropolerhverv
#restaurantbuhlmann
#aalborg_massage
#hugopetersenogsøn
#smartcyklerdk
#støvringcykler
#newwweb
#byensbrødogkager
#wizardwheel.dk
#dtswiss
#nemtilmeld
#solografisk
#brdr_moell_hjoerri
#nadias
#freemotionbikecenter
#haraldslundvandogkulturhus
#menyaalborg
#kcbeautydk
#bevægelseogkrop
#lindepartnersdk
#stai.dk
#CBREIntego
#Timeplan
#3D-structural
#stroemhansen
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System