TEAM NICO og SPAR NORD giver 50.000 kr. til kræftramte børn....

WUPT 

50.000 kr til kræftramte børn /Børnecancerfonden !

Sikken dejlig weekend.

Humøret var højt lige fra fredag morgen, da deltagerne i netværksforløbet “Spar Nord - vi cykler til grænsen” satte kursen mod Kruså.

Deltagerne fra Spar Nord Nørresundby tog bussen og mødtes med resten af holdet fra Frederikshavn.

Små 400 km blev det til for de 56 deltagere inden vi ramte grænsen, og cykelfesten blev afløst af en sen aftensmad på hotellet og masser af hygge lørdag aften.

Gammelfar deltog som led i Team Nico’s sponsoraftale med Spar Nord, og en del af deltagerne havde tegnet tøjsponsorater som sendes direkte til Børnecancerfonden.

Drenge blev til mænd og især lørdag var gammelfar meget imponeret over, hvordan holdet tog imod heldagsregn med bulder og brag af og til samt et utal af punkteringer uden “pyller” og med masser af tro på lortet.

Da forløbet startede for bare 3 måneder siden, havde mange af deltagerne aldrig cyklet længere end til bageren søndag morgen og enkelte slet ikke cyklet, så det var en fest af den anden verden, da cykelskoene blev klikket ud af pedalerne.

Og den fortsatte - altså festen - for gammelfar i morges. 
Opstemt af den flotte indsamling til kræftramte beløb og den imponerende mandfolkeindsats af deltagerne, blev Principia - cyklen pumpet og vendt mod nord. 
Planen var at blive samlet op af Dorte, som var taget på grænsehandel, men Audi’en blev sendt videre ved Skanderborg for en dejlig side/medvind og bare et par enkelte byger samt oplevelserne de seneste dage gav masser af energi, så gammelfar blev på cyklen indtil han nåede Aalborg .....

#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter #raam2019#herewecome #teamnico563. 
#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden #raamteamnico #raam2019#vitrorpålortet 
#sundhedspedellen .
Principia - racing bikes

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System