Svedigt cykelparty i Haraldslund

En fantastisk dag i det bedste selskab er forbi.

Hvor var det en fest I lavede til Team Nico’s næstsidste cykelmaraton i Haraldslund inden afgang til USA

Af hele Team Nico hjertet tak til alle I dejlige mennesker, der fik os et stort skridt nærmere Race Across America om 8 måneder. Og dermed vores mission om at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom.
Samt vores indsamling til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden.

Til de altid veloplagte “husinstruktører” Martin, Dan the Man (som lige pludselig og helt uden varsel kaldte gammelfar for “Stig-mus”. Gad vide, hvor det lige kom fra...??) og søde Heidi for den svedigste underholdning.

En lige så stor og varm tak til Haraldslund for de perfekte rammer, Byens brød og kager, Spar Kastetvej, Meny Klarup og ikke mindst til Cafe Peacefor den bedste afslutning på dagen med mad i Verdensklasse. 
Og da også lige en stor tak til de mange pedeller fra Team Sundhedspedellen for opbakningen og serviceholdet for den store indsats.

Midt i hele molevitten fik vi besøg af den sejeste pige, jeg kender ud over Dorte, nemlig ultraløberen Stine, som om en måned også tager til USA, men uden cykel for at få sin Danmarksrekord nummer 3 i år i et 48 timers løb i Florida. 
Det vildt. Helt, helt vildt...... Læs mere om superkvinden her: Stine Rex

Tilmelding til “Kiss & good-bye”-cykelmaraton den 16.marts finder du lige her:

https://teamnico.nemtilmeld.dk/10/

Vi håber på også at få en krammer .

Rigtig dejlig aften til både Jer, der var med, men også DIG, følger os. DIN støtte betyder ALT for os, og det bliver DIG, der får lyset til at brænde, når vi går i sort på vores rejse tværs over USA 

#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter #raam2019 #herewecome#teamnico563. 
#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden #raamteamnico #raam2019#vitrorpålortet 
#sundhedspedellen
#Teamsundhedspedellen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System