SVEDIG LØRDAG I DEN GODE SAGS TJENESTE !

Af hjertet tak for en fantastisk eftermiddag i det mest fantastiske selskab.

Det var en gave som sendt fra himlen at være en del af en festlig dag med super seje spinnere, som nærmest rykkede taget af Haraldslund.

En lige så stor tak for Jeres kæmpestore engagement og den store opbakning, vi møder hver gang, vi arrangerer cykelsjov.

Vi er dybt taknemmelige over, at I har været med på rejsen indtil nu.
Rejsen, der fortsætter og kulminerer om 455 dage, når Team Nico på ny står på startlinjen for at gennemføre Verdens hårdeste cykelløb, Race across America. 5.000 km og 12 døgn senere.

En cykeltur, der skal inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det skete for vores familie i 2013, da min søn blev ramt af kræften. Samtidigt med, at vi samler midler ind til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som fik 61.500 kr i 2016.

Tak til instruktørerne Dorthe BorreMartin Jensen og Heidi Reitz Nowack som sørgede for underholdning i Verdensklasse, til Byens brød og kager og Spar Kastetvej for forsyninger undervejs og for lån af cykler fra DGI Nordkraft. Til Cafe Peace for lækker mad (og på alle områder en meget stor hjælp til Team Nico) samt ikke mindst til Haraldslund, som igen-igen-igen lagde lokaler og meget mere til. Også en stor tak til serviceteamet og cykelslæberne ??

Endelig en særskilt tak til Glenn Giversen og hans private indsamling af sponsorgaver til Team Nico. Auktionen i dag gav et dejligt tilskud til missionen.

Endnu en gang tak for festen. I var for vilde og for seje !!

Husk næste arrangement lørdag den 13. Oktober. Kun 27 cykler i udbud, så der bliver rift om dem. De 5 første er solgt !

Tilmelding her:

https://teamnico.nemtilmeld.dk/8/

Husk også at du som følger af Team Nico altid kan købe ekslusivt HIDDEN POWER Diadora - Danmark svedundertøj og gavebeviser til en værdi på 400kr. til køb af lækker DIADORA - påklædning indenfor alle sportsgrene. For bare 200 kr ! 
Du sender bare en besked !

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System