Seneste Nyhedsbrev (maj 2018)

Kære samarbejdspartner og ven af Team Nico.                  

 Team Nico deltog for to uger siden i Race around Denmark. 

De 1.600 km og 10.000 højdemeter i de mest fantastiske områder i Danmark blev gennemført i tiden 85 timer og 10 minutter.  – godt 12 timer inden tidskravet på fire døgn. Det var to timer mere end sidste år. Men henset til, at vinteren i år har givet udfordringer med kulde og dermed gjort forberedelserne vanskeligere til Race around Denmark, som tilmed i år blev gennemført to måneder tidligere end i 2017, gør at resultatet er tilfredsstillende.

Desuden gik starten i Horsens kl. 18.00, og for alle deltagere og teams betød det en meget lang ventetid. Jeg havde i starten af løbet kvalme og hovedpine, og 20 timer inde i løbet, blev vi ramt af kraftigt regnvejr med torden, der varede fire timer og nedkølede min krop kraftigt. Vi besluttede, at jeg skulle blive på cyklen indtil regnen stilnede af, for ikke at skulle starte i regn efter det første hvil på halvanden time. Det sene starttidspunkt betød også, at vi fik yderligere en nats kørsel undervejs, hvor tempoet aldrig bliver på samme niveau som under kørsel i dagslys.

Resten af løbet kørte vi stort set non-stop bortset fra to power-naps a 20 minutter under transport i bil over Storebæltsbroen indtil vi nåede målstregen i Horsens søndag d 13. Maj kl. 7.32.

Ud over at få en status på den fysiske tilstand var løbet den endelige forberedelse til Race across America den 12. Juni 2019 for teamet. Vi har samlet et stærkt team med personer, der både har passion, dedikation, faglige kompetencer og ikke mindst fysik til den krævende opgave at være en del af et hold under en konkurrence i ekstremcykelløb.

De 9 ni personer, der deltog levede i allerhøjeste grad levede op til forventningerne. Og meget mere til......

Magen til team-spirit skal man lede langt efter, og de helt naturlige udfordringer, som vi mødte på grund af manglende erfaring og rutine hos halvdelen af teamet, er bestemt udfordringer, som vi nemt kan imødegå. Yderligere to personer med erfaring fra tidligere, er med i teamet, der tager til USA.

Derfor er vi SÅ klare i spyttet, når vi er overbeviste om, at de 5.000 km over 12 døgn, der venter os gennem 12 stater, 3 tidszoner, 2 bjergkæder og to ørkener med temperaturer mellem 2 og 52 grader bliver gennemført. Det betyder, at jeg og teamet bliver en del af en eksklusiv gruppe på under 300 personer/teams, der siden det første løb blev afholdt for næsten 40 år siden, har gennemført verdens hårdeste cykelløb. Med gennemførelsen af det seneste Race around Denmark har vi dermed kvalificeret os til Race across America for fjerde gang.

Som jeg fortæller under mine foredrag, udgør den fysiske aktivitet ca 25 % og den administrative del med bla fundraising og teamsammensætning mm, 75 % af forberedelserne til det store set-up. Forberedelser, der kulminerer for anden gang inden for seks år for vores vedkommende med gennemførelsen af Race across America næste år.

På flere punkter har forberedelserne dog denne gang forløbet bedre end i 2016. Langt de fleste af vores samarbejdspartnere har valgt at fortsætte samarbejdet og det har været en lille smule nemmere at tiltrække yderligere interesse i takt med, at opmærksomheden omkring vores aktiviteter er steget.

Vi holder naturligvis stadig fast i baggrunden – missionen - for, hvorfor Team Nico gør dette her. Det er ikke selve deltagelsen i Race across America, der er målet. Det er derimod midlet til at inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det skete for vores familie i 2013, da mon søn Max blev ramt af cancer. Max er helbredt i dag og deltager for anden gang i teamet.

I 2016 lykkedes det os ved hjælp af den store støtte og opbakning at indsamle godt en halv million kr., hvoraf 61.500 kr. blev doneret til kræftsyge børn gennem Børnecancerfonden. Børnecancerfondens årlige donationer til forskning, uddannelse af læger, projekter m.v. (45 mio. kr. i 2017) er årsag til, at helbredelsesprocenten de seneste 20 år er steget støt med over 20 %.

Vi støtter også kræftramte børn igen i 2019, og det er stadig en lang og sej kamp, der skal kæmpes for at komme kræften til livs. Det ramte vores team meget hårdt, da vores teammedlem, Karsten og hans kone Ulla og deres anden søn, Kristoffer, så tragisk mistede Tobias på bare 22 år i april måned. Efter tre års ubarmhjertig, uretfærdig og nådesløs kamp mod kræften......

Derfor fortsætter vi kampen, og vi håber, at du stadig vil følge os i bestræbelserne på at udøve vores mission. Og måske også udvide samarbejdet, for vi mangler et stykke vej endnu for at nå i mål med fundraisingen. Børnecancerfonden er dog – som i 2016 - garanteret minimum 50.000 kr. allerede.

Under alle omstændigheder mener vi at have det bedste udgangspunkt for at kunne honorere din støtte ved arrangementer, foredrag og eksponering under Race across America og vore andre aktiviteter. Vi har formået hele tiden at fastholde og forny interessen og følges nu af over 4.100 personer på facebook og har mere end 1.100 følgere på Instagram. Og vi holder, hvad vi lover, når vi siger, at vi vil gøre ALT for at eksponere dig og din virksomhed. Både på sociale medier og på hjemmesiden www.team-Nico.dk.

 

 

Jeg vil gerne slutte med en lille statistik fra facebook, der omfatter de fire døgn under deltagelsen i Race around Denmark:

  • På fire døgn blev det til 42 opslag på facebook-siden “Team Nico Ultracycling - In fight for Cancer”. Tilsammen fik vi 5.409 likes (gennemsnit 129 likes pr. opslag.
  • Vi modtog i alt 564 kommentarer (i gennemsnit 14 pr. opslag.
  • Vi “nåede ud til” i alt 133.075 personer (i gennemsnit 3.170 pr. opslag)
  • 27 af de 42 opslag var videoer, som havde 68.800 visninger ialt (i gennemsnit 2.549 visninger pr video)

Selv om statistikken jo mangler en del i at nå niveauet under Race across America i 2016, tillader vi os at være lidt stolte over, at vi er i stand til at tiltrække så megen opmærksomhed, og vi er ikke i tvivl om, at når vi starter i Oceanside den 12. Juni kl. 13.00,  vil vi møde en endnu større opmærksomhed end vi gjorde i 2016 og som vi nogensinde tidligere har oplevet.

Det betyder, at du som samarbejdspartner vil få endnu større og bedre eksponering, såfremt du fortsat ønsker at støtte os. Det håber vi, at du vil overveje.

Endnu en gang rigtig god sommer til dig og din familie.

Vedlagt nyhedsbrev samt sponsorflyer og beskrivelse af Team Nico.

 

 

Kærlig hilsen

 

TEAM NICO

Stig Nicolaysen

 

 

 

                                                                                                                                                                       

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System