RACE AROUND DENMARK GENNEMFØRT I FIN STIL

Søndag den 13. maj 2018 kl. 7.32 rullede gammelfar over målstregen i dette års Race around Denmark.

1.600 km med 10.000 højdemeter blev gennemført i tiden 85 timer og 10 minutter - ca. 3 et halvt døgn og nøjagtig 2 timer senere end under Race around Denmark 2017.

Starten var i år sat til kl. 18.00 og det gav lidt udfordringer både mentalt og fysisk. Den lange ventetid på en varm dag og et helbred, der ikke var helt i top gjorde, at starten gik lidt mere træg for gammelfar, som døjede med kvalme og hovedpine de første 12 timer af løbet.

Åbenbart var det også gældende hos andre af deltagerne, idet to af favoritterne og de erfarne ekstremcykelryttere, Henning Larsen og Aske Søby, udgik af løbet efter hhv 13 og 14 timer.

Den ændrede starttid betød også, at der skulle cykles i mørke en nat ekstra i forhold til 2017, og det er både mere krævende og sværere at cykle i mørke end dagslys. Et døgn efter start blev løbet ramt af et kraftigt regnvejr med tordenvejr og meget våde og kolde forhold. Uvejret varede ca 4 timer, og endelig blev vi opholdt en time pga problemer med kommunikationsudstyret.

Set i lyset af disse forhold er vi ganske godt tilfredse med resultatet, og det vigtigste var, at vi fik afprøvet og øvet forholdene for teamet på den bedst tænkelige måde og i øvrigt i et fællesskab, som vi ikke tidligere har oplevet.

Med dette team, hvor vi dog manglede Mette og Karsten, kan vi ikke få bedre betingelser for at gennemføre Race across America i i juni 2019.  

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System