Nyhedsbrev og træningsophold på Mallorca. Race across America 2023 come on !

Bum-bummelum
Bjerggeder er barberet, der er varme nyheder om Team Nico. Og så ønsker Dorte og jeg dig og din familie en knaldhamrende dejlig sommer. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Kære ven og samarbejdspartner.
Der er gået næsten et år siden vores seneste hilsen, men tiden har ikke stået stille for Team Nico, selvom udfordringerne omkring COVID19-situationen har ligget som en tung og mørk sky over os alle.
Siden sidst er der fortsat blevet trampet massevis af kilometer og gammelfar er skarp. Dorte og jeg er netop ved at vende hjem fra træningsophold på Mallorca, og forberedelserne til den tredje deltagelse i Verdens hårdeste cykelløb, Race Across America i anden uge af juni 2023, fortsætter i højeste gear.
Med hensyn til teamet går udviklingen planmæssigt, og vi glæder os til inden inden længe at offentliggøre stort set hele det nye team, som består af nye og velkendte ansigter. Og som med garanti bliver det bedste.
Nye samarbejdspartnere som Great Dane Airlines, Swedoor og Free-motion bikeworld på Gran Canaria er på sponsorlisten på trods af, at fundraisingen endnu ikke er startet. Forever Living fortsætter det eksisterende VIP-sponsorat, og der er aktiviteter på vej med et cykelnetværksforløb med Spar Nord.
Efter at to nære familiemedlemmer har været ramt af kræft, har vi for nylig fået meddelelse om, at de er kræftfri. Missionen om at forsøge at inspirere og motivere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden fortsætter derfor med uformindsket styrke. Og naturligvis er Børnecancerfonden også tænkt ind i det videre forløb.
De seks gange, jeg tidligere har kvalificeret mig til RAAM, er tilstrækkeligt til, at jeg automatisk er med på startlinjen i Oceanside om små to år, men der er flere udfordringer, der skal knækkes inden. Det gælder 24 timers løbet Helnæs24 den 14. august, Race around Denmark på 1.600km over max 4 døgn i maj 2022, Helnæs24 i august 2022 samt deltagelse i 24 H World Champion Ship i Borrego Desert, Californien i USA i november 2022, hvor der er pæne muligheder for en podieplads i min aldersgruppe.
Forberedelserne bliver gradvist optimeret på alle parametre, vi strutter af “tro på lortet”, men vi kan ikke klare det alene.
Forhåbentligt er du og din virksomhed med på sidelinjen og som noget nyt, bliver der mulighed for at deltage i Team Nico Sponsor Cycling, som er et nyt koncept, hvor du og dine medarbejdere inviteres til regelmæssige cykelture efter niveau under de velkendte trygge og sikre rammer, som har været DNA’et i de efterhånden mange netværksforløb, jeg har været facilitator i. Og som giver “glæde i låget” med herlige oplevelser under ordnede forhold, så du får en sundere livsstil på den sjove måde.
Muligheden for deltagelse i Team Nico Sponsor Cycling kommer i øvrigt også til at gælde for private sponsorer. Nemlig blandt de dejlige mennesker, som følger os på bla sociale medier, og som er en uundværlig støtte. Især når det går løs på cyklen for alvor.
Vi ønsker dig en herlig sommer, og glæder os til at kontakte dig om et fortsat eller et nyt og spændende samarbejde i de kommende måneder.
Rigtig god dag.
HUSK, at du og din virksomhed, dine medarbejdere, din sportsklub og organisation kan opleve et spændende foredrag om vores mission og nogle vanvittige cykelture i hele Verden. Informationsmaterialet venter på at blive sendt, herunder fine anmeldelser fra mere end 50 foredrag.
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System