KLAR RACE ACROSS AMERICA - TEAM-MØDE OG FLERE SPONSORER

Er du klar ? Det er vi !
Du kan læse mere nedenunder, og så er vi SÅ glade for, at Uggerly Installation, BDO Aalborg og John Bull Pub igen har støttet Teeam Nico. 
Et komplet Team Nico med de kompetencer og dejlige mennesker, som skal sørge for, at gammelfar når hele vejen tværs over USA på cyklen, var samlet for første gang i dag.
Om 128 dage står vi for tredje gang på startlinjen i Oceanside.
Verdens hårdeste cykelløb Race Across America med 5.000 kilometer, 2 ørkener, 2 bjergkæder i temperaturer fra 0 - 62 grader, med konstant søvnunderskud, et smadret immunforsvar og oceaner af andre udfordringer, når der skal cykles 20 timer i døgnet for at nå tidsgrænsen på 12 døgn.
Vi er klar, og vi håber, at du vil med. Dig kan vi ikke undvære på rejsen gennem helvede og til at fuldføre missionen.
Missionen om at inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når alvorlig sygdom rammer ens nærmeste. Som det skete for vores familie, da min søn blev ramt at cancer i 2014.
Indsamlingen til udgifterne til vores store udfordring samt indsamlingen til Børnecancerfonden (indtil nu 243.500kr) fortsætter til når mållinjen i Annapolis den 25. Juni, og vi vil gerne ha dig med hele vejen. Det betyder ALT!
Den 6. Marts 2023 er der 100 dage til start, og fra det tidspunkt vil du dagligt kunne følge forberedelserne her på siden.
Det gælder alt fra fysisk og mental forberedelse til sjove anekdoter, hvem der skal samle sutten op, når gammelfar spytter den ud og en hulens masse andre ting, som man ikke forestiller sig er nødvendigt for at gennemføre sådan et projekt. Og også om, hvordan DU kan blive en del af sponsorholdet. Altså hvis du har lyst…
28 personer er tilmeldt i soloklassen på nuværende tidspunkt og heraf kun en enkelt dansker udover gammelfar.
Tredje gang ER lykkens gang ????
OG vi tror på lortet !
Tak fordi du følger med ????. Det betyder ALT ??
Rigtig god aften til dig !
PS: Skal du og din virksomhed, personaleforening eller klub ha en spændende aften, cykler jeg gerne forbi og fortæller om kræften, der ramte vores familie. Om team Nico’s mission om at inspirere og motivere til at sætte sig mål og fokusere på fremtiden, når tilværelsen synes håbløs. Og om vanvittige cykelture i USA, Irland, Danmark og Europa……
Vi har doneret 243.500kr til Børnecancerfonden, og vi fortsætter selvfølgelig indsamlingen til Team Nico og kræftramte børn indtil vi rammer målstregen i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America på:
?? Mobilepay: 26645806.
?????????????????
????????????????
#hfchristiansenHF Christiansen
#smartcykler.dk
#wizardwheel.dk
#kcbeautydk
#bevægelseogkrop
#wikaskilte
#3dstructural
#timeplan
#CBREIntego
#strømhansen
#johnbullaalborg
#fysiofitness
#dginordkraft
#bellavistasanbaronto
#swedoor
#haraldslundvandogkulturhus
#freemotionbikecenter
#dtswiss
#bdoaalborg
#bdodanmark
#aalborg_massage
#Redmark
#ForeverLiving
#okkøkkenrenovering
#inwido
#frankinstituteofsports
#globaltours_denmark
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System