Kiss & Good-bye cykelparty med Team Nico lørdag den 16. marts

Sidste Team Nico arrangement i Haraldslund inden afgang til USA.

Du kommer med på forreste række til "kiss and good-bye" bikeparty med Team Nico.

4 timers svedig cykling med efterfølgende hygge venter på dig, og vi håber, at både alle vores trofaste cykelvenner og nye deltagere vil være med til det sidste maraton-arrangement med Team Nico inden afgang til USA

Prisen er 600 kr. for en deltager og en cykel, og ønsker du at dele cyklen med flere, koster det 350 kr. pr. ekstra deltager.

Du få meget for pengene. Og det gælder både dig og den/de deltagere, du eventuelt deler din cykel med.

Ud over de 4 timers cykling, brød fra Byens Brød & Kager, kaffe, the og frugt fra MENY KLARUP, SPAR KASTETVEJ, "underholdning" af 4 dygtige instruktører samt lækker anretning fra Hotel Scheelsminde til after-party, får du også et gavebevis til en værdi af 400 kr. til køb af DIADORA - produkter via web-shoppen www.shopeasy.dk. Det gælder SAMTLIGE deltagere, også hvis I er flere om en cykel. Eneste betingelse er, at du skal købe for min. 500 kr.

Husk at du - udover en dejlig oplevelse i det bedste selskab - med din deltagelse støtter vores mission om at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det det skete for vores familie i 2013, da min søn blev ramt af kræft.

Vi deltager nemlig igen i Verdens hårdeste cykelløb, Race across America i juni måned 2019 på 5.000 km tværs over USA på bare 12 døgn gennem 2 ørkener, 2 bjergkæder, 3 tidszoner og 12 stater i temperaturer mellem 2 og 52 grader.

Samtidigt støtter du vores indsamling til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som i 2016 fik 61.500 af team Nico.
Tilmelding via Nemtilmeld her: https://teamnico.nemtilmeld.dk/10/

Vi glæder os meget til at se dig.

Kærlig hilsen

Team Nico

Overskuddet går til Team Nico`s forberedelse af – og deltagelse i - Race across America 2019 med formålet at gøre opmærksom på, at det er vigtigt at holde fokus på fremtiden og sætte sig mål, når man rammes af alvorlig sygdom. Samt indsamling til Børnecancerfonden. Læs mere på facebook-siden ”Team Nico Ultracycling – In Fight against Cancer” eller www.team-nico.dk

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System