Jule - og Nytårshilsen fra Team Nico

Vi ønsker dig - vores trofaste og uundværlige følger her på siden - en rigtig Glædelig Jul og et rigtigt godt Nytår.

Her får du vores hilsen og nedenunder information om vores forberedelser til deltagelsen i Verdens hårdeste cykelløb, Race Across America.

Om nøjagtigt et halvt år i dag, kører vi over målstregen.

——————————

Kære samarbejdspartner og ven af Team Nico.

Vi sender hermed et stort ønske om en glædelig Jul til dig og din familie.

For vores vedkommende har vi for alvor fået mindsettet rettet mod den store udfordring, som venter os på startlinjen i Oceanside den 11. Juni 2019. Her venter der på ny 5.000 km tværs over USA på 12 døgn, og vi er meget opsatte på, at det skal lykkes denne gang.

Mindre en 300 personer har igennem de 37 år, det vanvittige cykelløb har eksisterer, gennemført. Ofte sker det først anden eller tredie gang, man forsøger.

Vi har stort set teamet - det bedste - på plads. Rejser og hotelophold samt køretøjer er bestilt, og den fysiske form har aldrig været bedre. 
De næste måneder vil for en stor del af tiden foregå på hjemmetræner for at vænne kroppen til siddestillingen og i betragtning af, at tiden bliver knap med hensyn til udendørs træning, idet den første del af teamet rejser til Borrego Desert i slutningen af maj for at påbegynde tilvænning til de meget anderledes forhold, der venter i især ørkenområderne under RAAM.

Vi har øvet - senest under Race Around Denmark i maj, hvor de 1.600 km blev gennemført på 3 døgn og 13 timer (11 timer under tidskravet). Vi har evalueret på deltagelsen i 2016, vi har lagt planer, og vi tror i den grad på lortet.

Vi mangler stadig den sidste del i at nå målet med vores fundraising, men de forlods donerede 50.000 til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden er afsendt. 
Vi er dog fortrøstningsfulde med hensyn til den sidste del, der skal dække omkostningerne og dermed vores mission om at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom. 
Og gerne også flere midler til Børnecancerfonden.

Der er tilmeldt 40 deltagere i solo-klassen. Heraf er de 7 kvinder, hvor der bla er deltagelse af danskeren Elin Strarup..

Der er tilmeldt 6 deltagere i min aldersklasse (60-69 år), og der deltager i alt 3 danskere i mændenes solo-klasse.

Det er stort set samme antal deltagere som sidste gang i 2016, hvor 19 fik titlen “finisher”. Der forventes ikke væsentligt flere tilmeldinger, idet tilmeldingsgebyret som forudmeddelt netop er steget til ca 30.000kr.

Man vil også i år kunne følge deltagerne via livetracking og generelt bliver der større og større opmærksomhed omkring konkurrencen. 
Organisationen Race across America forventer, at op til 60 mio mennesker vil følge løbet i et eller andet omfang, ikke mindst via sociale medier. 
For vores eget vedkommende har vi tredoblet vores følgere på både facebook (4.220) og Instagram (1.000) siden samme tidspunkt for 3 år siden.

Igen vil HF Christiansen (Principia Bikes) donere et gavekort på 20.000kr i en konkurrence, der starter i det nye år, hvorved endnu flere vil være opmærksom på Team Nico’s deltagelse i løbet. En deltagelse, der jo adskiller sig væsentligt fra andre teams deltagelse, hvor der primært er fokus på en personlig udfordring med at gennemføre.

Vi håber naturligvis også, at du fortsat vil følge og støtte os. Det er af afgørende betydning at få din opbakning. Både i fundraisingen, og især under konkurrencen.

Endnu en gang: Rigtig god Jul og godt Nytår.

#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter #raam2019 #herewecome#teamnico563. 
#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden #raamteamnico #raam2019#vitrorpålortet 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System