I alt 150.000 kr. til Børnecancerfonden. Indtil nu....

150.000 kr. til kræftramte børn fra Team Nico.

Team Nico, Børnecancerfondens direktør Marianne Benzon Nielsen og Stinne - som sammen med sine kolleger er en af de fantastiske ildsjæle, der gør en forskel - mødtes i dag på afdelingen for kræftramte børn på Aalborg Universitetshospital.

Anledningen var, at Team Nico siden 2016 i alt har samlet 150.000 kr. ind til Børnecancerfonden..

Ud over udgifterne til forberedelse og deltagelse i Verdens hårdeste cykelløb, Race Across America i 2016 og 2019, (der har været baggrunden for Team Nico`s mission om at inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom, som det skete for vores familie i 2013, da Max blev ramt af kræft), har vi samlet midler til kræftramte børn.

Der findes mange og gode formål som man kan støtte. Vi valgte Børnecancerfonden på grund af kendskabet til fonden via vores deltagelse i Team Rynkeby Nordjylland.

Det blev til i alt 6 cykeltogter for gammelfar og til i alt 4 cykeltogter for Dortefra Aalborg til Paris i den gode sags tjeneste samt vores del af indsatsen med indsamlingen, inden vi i 2015 stoppede vores aktiviteter med Team Rynkeby. 
En periode, hvor teamet i Nordjylland indsamlede i alt næsten seks millioner kroner til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden.

Og vi ved, at det nytter. Helbredelsesprocenten for børn med kræft er igennem de seneste 20 år steget støt. Midlerne fra Børnecancerfonden bruges til forskning, uddannelse, indkøb af materiel og til at lette en svær tid for familierne med kræftramte børn. 
Stinne kunne fex med glæde fortælle, hvordan operationerne af børn på afdelingen udføres under mere rolige og trygge forhold efter indkøb af nyt musikanlæg på afdelingen som Børnecancerfonden har doneret.

Vi er glade for – og stolte over – at vi udover at inspirere andre familier med kræft som en del af dagligdagen i dag kunne overrække beløbet.

Men intet af det kunne lade sig gøre uden vores samarbejdspartnere (som har støttet os loyalt gennem årene og som du kan se nedenunder) og ikke mindst DIG, som trofast har fulgt os. Enten hele vejen eller en del af vejen.

Uden DIG ville vi ikke være nået hertil, og vi er meget taknemmelige over, at DU har været en del af Team Nico. Hvilke aktiviteter, der venter på gammelfar er ikke afgjort, men vi stopper ikke her, og både cyklerne fra Principia Bikes og kroppen er klar. I mellemtiden fortsætter missionen, og vi afholder endnu et af vores cykelarrangementer i Haraldslund Vand- og Kulturhus den 23. november fra kl. 13-17, hvor vi håber på at se mange af Jer til en time eller fire på cyklen. Overskuddet fra dagen går til Børnecancerfonden.

Og har du lyst til at høre en spændende fortælling i opdateret version om mål, motivation, teamwork og om at tro på lortet samt nogle vanvittige cykelture, er der foredrag i Haraldslund Vand- og Kulturhus den 25. september kl. 19.

Her skæres der helt ind til benet med fortællingen om en ganske almindelig familiefar, der går all-in i kampen for at inspirere andre til at tage kampen op mod den modbydelige Cancer og dens følgevirkninger med nogle udfordringer, som kun meget få møder i deres liv.

Endnu engang af vores hjerter den dybeste tak. Vi glæder os til fremtiden, og håber, at du fortsat er med os.

Rigtig god weekend ??

K h Team Team Nico.

PS: Terrassen, hvor billedet er taget, er også en tidligere donation, hvor TV2 Nord og Mogens Jørgensen sammen med lokale virksomheder for nogle år siden forærede afdelingen. Det nytter !

#raamteamnico
#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter. 
#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden

??????????????????????????????

#principiabikes Principia Bikes
#sparnordnørresundby
#xtremeteamwear
#Wizardwheel Wizard Wheel
#diadoradanmark
#diadora
#danaAkasse
#steeltec
#sofiendalsundhedsteam
#MetropolErhverv
#CafePeace
#Bûhlmann
#ComwellRebildBakker
#Nostro
#UggerlyElinstallation
#WizardWheels
#BrdrMøll
#NOJensen
#Haraldslund 
#byensbrødkager
#SoloGrafisk
#Newwweb
#TandlægehusetSæby
#Nettotand
#ForeverLiving
#VestbyensCykelhandel
#AalborgBicyclestore
#VendelboCykler
#BDO 
#OKBenzin
#Blikasøst 
#bookaclassic 
#FredeDNielsen
#HallogPartners
#MenyKlarup
#SparKastetvej
#Teeshoppen
#tømrerfirmaetHugoPetersenogSøn 
#JohnBull
#KlimElforretning 
#TømrerfirmaetThorkildJespersen 
#SEPacking 
#timeplan
#NikolajsenAgentur
#Nemtilmeld 
#danskebank
#OKkøkkenrenovering
#Henriksenogmadsen
#sweedoorjeldwen
#JyskeBank
#LindeogPartners
#SparekassenVendsyssel 
#Marel
#VWAalborg
#SkodaNørresundby
#Podi 
#KNrengøring 
#DGInordkraft
#Triudstyr
#FreemotionBikecenter
#Garmin
#DTSWISS
#CeramicSpeed
#johnbullpub

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System