Hvordan forbereder man sig på en cykeltur på 5.000 km tværs over USA på 12 døgn...

Hvordan forbereder du dig til 5.000km gennem 2 ørkener, 2 bjergkæder og 3 tidszoner tværs over USA på under 12 døgn ? På en cykel…..
Det er meget svært at lave en “drejebog”, men både fysisk og mentalt skal du være mere end toptunet. Og du skal have en plan, velvidende at den vil ændre sig mange gange….
Samtidigt skal du være heldig med ikke at blive ramt af lungebetændelse pga smadret immunforsvar, dehydrering i temperaturer på over 50 grader, højdesyge i Rocky Mountains, alt for svære og invaliderende siddesår eller ude af stand til at holde hovedet oprejst, når du sidder på cyklen 20 timer i døgnet.
Desuden skal andre forhold være på plads:
Økonomi, de helt rigtige personer i teamet, eksponering, et hav af administrative opgaver og at du tror så meget på lortet, at du vil udfordre Verdens hårdeste cykelløb Race Across America. For tredje gang….
Det gør vi, og vi er godt på vej.
Målet er i sigte, og motivationen højere end nogensinde tidligere:
Missionen om at inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når de nærmeste rammes af alvorlig sygdom som det skete for vores familie, da min søn fik konstateret cancer for 6 år siden.
“Pakken” byder desuden på følgende aktiviteter:
Foredrag nr 52 (i morgen hos Rotary, Hjørring). Jeg cykler også meget gerne forbi DIG !
Bikeparty nr 10 (og tilmelding
https://teamnico.nemtilmeld.dk/14). Vi glæder os til at se dig !
Tovholder for nyt cykelnetværk med SPAR NORD/REDMARK for 92 deltagere i Nørresundby og Vendsyssel
Aftale med TV4 og Bubber om plan om deltagelse under opholdet i USA
Team Nico Sponsor Cycling, hvor 35 herlige mennesker mødes 3 gange om ugen for at cykle sig glade i låget og få en sund livsstil i trygge rammer. Der er også plads til DIG !
Et team af de bedste med kompetente og dejlige mennesker, der er altafgørende for, at gammelfar når mållinjen.
Loyale og dedikerede samarbejdspartnere/sponsorer, der vil støtte økonomisk, og som du kan se under # neden under. Dem kan vi altid bruge flere af og det skal der også nok komme. Her tror vi også på lortet !
Og så er der DIG, der følger os. DU er den vigtigste og giver den motivation, der skal holde pedalerne i gang, når det ser allermest håbløst ud. Din kommentar på Facebook er mere end guld vejr…..
Vi glæder os til den videre rejse. SAMMEN med DIG 
Rigtig god søndag !
Kærlig hilsen
Team Nico
PS: Vi sender 90.000kr afsted til kræftramte børn via Børnecancerfonden i denne uge. Så er vi oppe på i alt 243.000kr i indsamling, og det må gerne blive til mere. Al overskud efter at vores omkostninger til forberedelse og deltage i Race across America den 13 - 25 juni 2023 sender vi også afsted til BCF !
- og der er flere på vej !
45 2664 5806
teamnico.ultra@gmail.com
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System