HVAD LAVER GAMMELFAR, NÅR HAN IKKE CYKLER EKSTREM-CYKELLØB ?

Fire års jubilæum som selvstændig.
Sikken en rejse, sikken en fest, og sikken start som iværksætter, det har været.
Nogle har rystet på hovedet, andre tænkt ”det går aldrig”, og Verden har ikke bare smækket dørene op uden skub, knubs eller kriser.
Trods Corona-skyen, som hænger tungt over os alle kan vi med fleksibilitet, tilpasning samt tro på lortet nu indlede det femte forløb med
Team Sundhedspedellen
, som er hovedaktiviteten i Sundhedspedellen.
Der har været bump og også større bakker undervejs og COVID19-situationen har bestemt ikke gjort hverdagen lettere, men med godt 30 herlige mennesker som deltagere, og som alle kan ”se fidusen” med hele molevittten. Nemlig at blive glad i låget i et stærkt netværk, der når ind under huden. Og at få skønne naturoplevelser samt deltage i spændende aktiviteter mens livskvaliteten øges med større overskud i hverdagen som resultatet på bundlinjen.
”Det kan alle gøre”. ”Det eksisterer i forvejen”. ”Det er der ikke noget nyt i”, tænker mange.
Uden at virke selvfed på Jantelovens højborg, er svaret: Måske har de ret, men der findes ikke andre med Sundhedspedellens specielle DNA. Med den organisation, struktur og ordnede forhold, hvor alt er tilrettelagt og planlagt på forhånd og som gør deltagerne trygge og får dem til at agere, reagere og tænke ens, så uheld undgås i en til tider ophidset Verden, hvor vejvreden blomstrer fra flere fronter på landevejen. Hvor svaret findes på alle spørgsmål, og hvor råd og vejledning er til rådighed 24/7. Den ”røde tråd” sikrer, at vi uden slinger på cyklen når vores mål ved fælles hjælp på en tryg måde.
Her er plads til alle, og langt de fleste har været med fra start. Så de ved, hvad der venter, når kaptajnen råber kommandoer og ”holder ywe” med det hele.
Det bedste ved det hele er at dele den livsbekræftende glæde. Dele de små og store sejre, få smilene frem i græsset ved grøftekanten og se mennesker udvikle sig personligt, måske blive medicinfri og tabe masser af kilo uden benhård diæt. Se mennesker gøre ting, de måske ikke har kunnet igennem mange år, få troen frem gennem selvudvikling og genopfriskning af motivationen i et teamwork af dejlige mennesker med mange forskellige baggrunde og bevæggrunde for at være en del af vores hold. Om de blot vil cykle for at få røde kinder eller om konkurrence-dyret er vækket til live.
Disse oplevelser bærer lønnen i sig selv, og jeg er dybt taknemmelig over, at have fået denne chance, disse muligheder for at bidrage til en lidt bedre dagligdag for de herlige mennesker omkring mig de fleste dage om ugen. Både hos Team Sundhedspedellen og hos de andre aktiviteter i de erhvervsnetværk, jeg har været - og vil blive - en del af.
Dem skylder jeg meget, og endnu mere har jeg at takke de trofaste hjælpere fra holdet og ikke mindst min dejlige Dorte for at pumpe luft i slangen, gi et skub op ad de stejleste bjerge og smøre olie på kæden, når den er ved at takke over eller råbe ”en ned”, når jeg kommer for højt op i fart eller til at samle sutten op, når jeg smider den. Enten på de ekstreme udfordringer på min cykel eller når modstanden bliver rigtig svær i dagligdagen.
Hun er mit livs dynamo, et velsmurt tandhjul, som evigt drejer rundt og altid i samme tempo, mens overblikket er skarpt og kløgtigt.
Og når vi så samtidigt er knaldhamrende heldige at få barnebarnet frække Frida ind i vores liv, er hver dag da den allerbedste på en dag, hvor fødselsattesten viser, at det er min første dag som 61-årig.
Samtidigt er de mange og meget store forberedelser med
Team Nico Ultracycling - In Fight against Cancer
til deltagelsen i Verdens hårdeste cykelløb
Race Across America
for tredje gang i enten 2022 eller 2023 - afhængigt af udviklingen på Corona-fronten - startet, og det meste af et nyt team skal samles (vi mangler bla læge eller dygtig sygeplejerske, fysioterapeut og Cykelmekaniker nr 2) ligesom et nyt og spændende cykelnetværksforløb i rækken af efterhånden flere af slagsen i samarbejde med Spar Nord og Redmark på tegnebrættet er under forberedelse.
Foredragene om missionen om at inspirere andre til at sætte sig mål, når alvorlig sygdom rammer ens nærmeste, om mål, motivation, teamwork samt et nogle vanvittige cykelture jo allerede længe været en del af hverdagen, og i det omfang Corona’en gør det muligt, kommer jeg gerne forbi din virksomhed, forening, klub eller netværk og fortæller om at nå længere ud end til kanten. Og hvorfor det er vigtigt at følge sine mål, drømme og passion og at tro på lortet.
Rigtig god aften 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System