Herlig dag med TEAM NICO BIKE PARTY. Vi gentager succes`en den 12. marts 2022 !

Fy føj da for en forrygende fire timers fest.
Af hjertet tak til dig, der deltog med supersej spinning, sprudlende energi og tørre tæsk til cyklen samt den helt høje ja-hat.
Så er vi tilbage igen i cykelsalen med Team Nico - Bike Party så det basker og så det giver genlyd i hele Vestbyen.
De helt igennem drønhamrende dedikerede og superdygtige instruktører - Camilla, Anne-Marie, Martin og Kim (med et lidt forkortet program) - sørgede for unik underholdning, så der ikke var en pande tør.
Nu kan vi næsten ikke vente til at det bliver lørdag den 12. Marts, hvor vi gentager festen fra kl 13-17, og hvor vi også sørger for god afstand og Corona-sikker cykling.
Og når der serveres tæskelækre træstammer fra Byens brød og kager og dejlige sandwichs fra Nadias, kan det da kun blive endnu en herlig dag .
Ved du forresten, at vi - udover at indsamle midler til dækning af omkostningerne til gammelfars tredje deltagelse i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America i juni 2023 - også indsamler midler til Børnecancerfonden. I samarbejde med vores hovedsponsor, Spar Nord, kan vi allerede nu garantere minimum 90 .000 kr til Børnecancerfonden. Dermed når vi allerede nu op på 243.000kr.
Ønsker du et spændende foredrag eller vil du ligefrem med gammelfar og Team Nico Sponsor Cycling ud at cykle, sender du bare en besked.
Tak fordi du følger os. Det betyder ALT 
Rigtig god aften !
??
- og der er flere på vej !
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System