GRAN CANARIA UGE 50 - PART 1

Gammelfar og mor på tur - part 1.
Så er vi landet.
Solen skinner fra en skyfri himmel, temperaturen viser 26 grader og for første gang har gammelfar ladet cyklen stå hjemme, fordi der ikke var plads i flyet.
Heldigvis har søde Sandra fra Free Motion Bikecenter et par cykler klar til os begge, så nu starter den bedste ferie, vi kan få.
Programmet viser 7 hele cykeldage med cirka 1.400 km og omkring 14.000 højdemeter i den mest fascinerende natur, man kan forestille sig, og med så mange bakker, at det nærmest går opad, når man står ud af sengen.
Ganske som vi plejer, bor vi på Playamar Bungalows i Play del Inglés. Her er der flest valgmuligheder med hensyn til de flotte og krævende ruter, og vi kan tilrettelægge cykelturene, så vi ikke er afhængige af spisetider, når vi kommer hjem om aftenen efter adskillige timers træning i mørke ned ad bjergsiderne.
Det blir SÅ godt 
Det sker ikke hver dag, men gammelfar har tænkt lidt over tingene:
3.802 km fra Aalborg til Las Palmas. Flyvetid 5 timer og 12 min.
Lidt tankevækkende, at Verdens hårdeste cykelløb Race Across America er på 5.000 km på 12 døgn. Ruten byder på et par bump på i alt 52.000 højdemeter - bl a Rocky Mountains, Colorado, i 3,5 km’s højde og Appalachian Mountains, Virginia, i 2,5 km’s højde. Det bli’r en bakkefest .
Og så kan man nå at få et smadret immunforsvar, en krop, der siger stop lang tid inden hjernen opgiver. Samt en meget forhøjet risiko for lungebetændelse, sikkerhed for svære siddesår, mulighed for højdesyge, dehydrering i områder med op til 50 graders varme og Shermers Neck - nakken kan ikke bære hovedets vægt.
Jeg vil dog til enhver tid vælge cyklen. Både fordi, jeg hader at flyve og mor skal holde i hånd. Men mest fordi, vi har en mission…..
Og den håber vi, at alle I dejlige mennesker vil fortsætte med at følge indtil vi rammer målstregen den 25 juni 2023 i Annapolis, Maryland.
Det gælder selvfølgelig også indsamlingen til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden. Vi har allerede nu besluttet, at garantere yderligere minimum 50.000kr til BCF, så vi i 2023 når 203.000kr. Gerne mere….
DIN støtte er uvurderlig, og betyder ALT for os 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System