GODT NYTÅR FRA TEAM NICO. Og forhøjelse af garanteret minimum til Børnecancerfonden på 90.000kr. !

Gammelfar, fruen og Team Nico ønsker dig og din familie et knaldhamrende Godt Nytår.
Og så har vi en rigtig god nyhed, synes vi.
De 50.000kr i indsamling til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som vi har garanteret som minimum, når vi rammer målstregen i Annapolis efter 12 døgn i helvede i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America den 25. Juni 2023, bliver nu til 90.000kr, har vi besluttet.
Det betyder, at vi i alt vil have indsamlet mindst 243.000kr til Børnecancerfonden i 2023 !
På andre områder opnår vi nogle store tal. Statistikker er ganske vist lidt kedelige, men vi har kigget på de aktiviteter, som afspejler de seneste 6 års herlige oplevelser.
Gammelfar har i perioden cyklet 164.500 kilometer.
En del af de mange kilometer kommer fra deltagelse i officielle ekstremcykelløb (3.858 km på 10 døgn i 2016 og 1.400 km på 4 døgn i 2019 tværs over USA i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America), deltagelse i Race Around Ireland (2.100km på 5 døgn), og 2 gange Race Around Denmark 2022 ( i alt 3.200 km på 7 døgn) samt 5 stk 24 timers løb (4.600km).
Det bliver til 15.158 km, og svarer til præcis en måned stort set konstant i cykelsadlen, hvis man lægger distancerne i officielle cykelløb sammen igennem de seneste 6 år. Det er 489 km i døgnet…..
”Resten” – 150.000 kilometer – er de daglige træningsture, og ikke mindst fantastiske oplevelser med vores herlige venner i Team Nico Sponsor Cycling.
Og vi mangler stadig den allersidste cykeltur i år 
Om det er for meget eller for lidt, om det er godt eller skidt ? Det tør jeg ikke svare på, men der har saftsuseme været masser af muligheder for at blive noget så cykelglad i låget, og det er vigtigt !
Og det fortsætter:
Missionen om at inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det sket for vores familie i 2013, da Max blev ramt af kræft, fortsætter. Indsamlingen til kræftramte børn fortsætter og cyklingen fortsætter.
I 2022 deltager jeg for tredje gang i Race around Denmark med 1.600km på under 4 døgn.
Jeg deltager i Helnæs24 - ca 650 km på 24 timer - og stiller op til det officielle VM i 24 timers cykling i Borrego Springs, Californien i november. Vi håber på en podie-plads i min aldersgruppe, for vi tror jo på lortet.
Ud over cyklingen med vores 35 venner i Team Nico Sponsor Cycling, sørger gammelfar for, at 85 deltagere i cykelnetværket “Vendsyssel Rundt - Spar Nord/Redmark” får en tryg og god oplevelse på landevejen i det nye år, og der er garanti for cykelglæde i låget under ordnede forhold.
Vi håber, at du fortsat vil støtte og følge os her på siden. Det betyder meget mere end du kan forestille dig….
Endnu en gang rigtigt godt nytår til dig og din familie. Og tak fordi du har været med indtil nu.
Kærlig hilsen
Team Nico 
HUSK: Gammelfar svinger gerne cyklen forbi, hvis du, din virksomhed, personaleforening, sportsklub eller netværk ønsker en spændende fortælling om mål i livet, motivation, teamwork. Om at tro på lortet og om nogle vanvittige oplevelser og også om, hvordan vi bliver noget så glade i låget sammen med de 35 deltagere i Team Nico Sponsorcycling. Bare send en besked 
- og der er flere på vej !
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System