Glædelig Jul og Godt Nytår fra Team Nico

Kære samarbejdspartner og ven af Team Nico.

Team Nico sender hermed ønsket om en Glædelig Jul samt et lykkebringende nytår til dig og din familie.

For vores vedkommende har det været et år med flere aktiviteter, som har relation til vores deltagelse i verdens hårdeste cykelløb – Race Across America – for anden gang i 2019.

Generelt har kæden været stram, og to gange har kadencen været ekstraordinær høj med deltagelsen i RAAM-kvalifikationsløbet i Middelfart Melfar24, hvor det blev til en flot sjetteplads ud af 32 deltagere samt under vores deltagelse i Race around Denmark.

Vores kvalifikation er i forvejen sikret frem til og med 2019, men alligevel lykkedes det at cykle 661 km (nøjagtigt samme antal kilometer som under den tidligere kvalifikation i 2015) under Melfar24. Kravet er 400 miles eller 643 km (nu ændret til 611 km) på under 24 timer.

Årets absolutte højdepunkt var deltagelsen i det første ekstremcykelløb nogensinde i Danmark, nemlig Race around Denmark, som blev afviklet i starten af juni og sendte rytterne med følgevogn rundt i egne af Danmark, man normalt ikke oplever. De 1.600 km skal cykles på under 96 timer, altså 4 døgn.

Det blev også her en fornem tid, og vi kørte over målstregen efter 3 døgn, 10 timer og 13 minutter og blev nummer 4 ud af 7 deltagere. Trods det beskedne antal teams, der stillede til start, var der stor opmærksomhed omkring løbet, og der er allerede nu tilmeldt over 30 deltagere i de forskellige kategorier og 15 deltagere i solo-klassen. Løbet vil i 2018 være kvalifikationsgivende til deltagelse i solo-klassen i RAAM.

Der ud over har der været en del promotion i form af sponsorarrangementer og Team Nico–eksponering flere steder, bla til AaB’s eget sponsorarrangement i slutningen af oktober måned ligesom der har været afholdt flere sponsorarrangementer med bl.a. foredrag.

Vi opnåede at få bragt en 4 sider lang artikel i Nordjyske om vores baggrund, mission og aktiviteter i juni måned, og Mediemæssigt forventer vi fra medio 2018 større og større opmærksomhed omkring vores aktiviteter kulminerende, når vi igen står på startlinjen i Oceanside den 12. juni 2019 og 12 døgn frem.

På de sociale medier fortsætter fremgangen, og især facebook har atter vist fremgang med hensyn til interesse for Team Nico, idet vi har forøget antal følgere af siden med næsten 1.000 personer alene i 2017 og nu har næsten 4.000 følgere på facebook. Det er vi meget glade for, og også på Instagram er der fortsat fremgang i interessen- Desuden har vi set øget trafik på vores hjemmeside www.team-Nico.dk, hvor vi hele tiden opdaterer nyheder og omtaler vores samarbejdspartnere.

I 2018 deltager Team Nico naturligvis også i Race Around Denmark fra d 4. - 8. maj, og det var desuden planlagt, at der skulle køres Melfar24, men løbet blev desværre for nylig aflyst. Det er ærgerligt, for det er en god test og en økonomisk overskuelig måde at "holde sig skarp” på.

På indsamlingssiden har vi med glæde konstateret, at vores tidligere samarbejdspartnere har været meget trofaste og at nye er kommet til, hvilket giver begrundet forhåbning om, at indsamlingsbeløbet til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden bliver højere end de 61.500 kr. som vi indsamlede i 2016.

En meget vigtig partner er igen PRINCIPIA (H F Christiansen A/S), som på ny vil stille materiel til rådighed i et omfang, som det ville være meget svært at samle midler til. Uden at fremhæve nogen frem for andre er de store medspillere blandt sponsorkredsen SPAR NORD, Nostro A/S, Cafe Peace, DANA A–kasse og Steeltec A/S. Alle ligger et pænt stykke over minimumsgrænsen som VIP-sponsor. F.e.x har Spar Nord haft en stor rolle i et samarbejde, som vil få stor betydning for især indsamlingen til Børnecancerfonden.

På team-siden har der "som sædvanligt” (og som det også er gældende for andre teams)været en del udskiftning på grund af undervurdering af tidsforbrug samt det forhold, at forberedelserne forløber over lang tid med sandsynlighed for, at der sker ændringer af de personlige forhold, hvilket måske betyder, at det ikke er muligt at fortsætte som teammedlem. Desuden falder nogle ganske enkelt fra, fordi opgaven både fysisk og mentalt er for krævende. På trods af, at vi forsøger at fortælle interesserede om den store belastning, som man som en del af teamet udsættes for under konkurrencer mv.

På nuværende tidspunkt mangler vi en sygeplejerske eller læge i vores team, og vi har fået samlet et både homogent og kompetencemæssigt meget stærkt team, og har begrundet håb om, at de nødvendige menneskelige ressourcer er til stede i tilstrækkeligt omfang til at løse opgaven i 2019. Ud over "stærke gengangere” fra 2016 er der suppleret med nye kræfter, som helt klart vil tilføre yderligere og stærke ressourcer til holdet. For eksempel erfarede vi under Race Around Denmark, at bekymringerne om, hvorvidt det altoverskyggende problem under RAAM 2016 – den sovende arm/hånd – igen skulle sætte en stopper for gennemførsel af RAAM i 2019, blev overflødige. Det var en meget stor lettelse…….

Vigtigst af alt: Max er stadig sund og rask, og har det godt. Han er meget glad for sit nye arbejde som tømrerlærling hos Frede D Nielsen. I øvrigt også en af vore samarbejdspartnere.

Endnu en gang Glædelig Jul og godt nytår til dig, der giver os din uundværlige støtte som samarbejdspartner eller som følger af vores aktiviteter.

Netop DIN opbakning betyder SÅ meget for os, og vi ser frem til det fortsatte positive og konstruktive samarbejde.

Kærlig hilsen
TEAM NICO
Stig Nicolaysen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System