Gammelfar, Team Sundhedspedellen og fremtiden med Team Nico.....

Selv om cyklen ikke har stået stille i mange år, og stadig er på benhårdt arbejde hver eneste dag, kan gammelfar fejre tre års jubilæum som selvstændig.

Sikken en rejse, sikken en fest, og sikken start som iværksætter, det har været.

Nogle har rystet på hovedet, andre tænkt ”det går aldrig”, og Verden har ikke bare smækket dørene op uden skub eller knubs.

Men med tro på lortet og med fantastiske mennesker omkring mig, indleder vi den 7. november det fjerde forløb med til Team Sundhedspedellen - din sikre vej til målet, som indtil videre er hovedaktiviteten i Sundhedspedellen.

Der har været både bump og store bakker undervejs. Men omgivet af herlige deltagere - der kan ”se fidusen” med hele molevitten, nemlig at blive glad i låget i et stærkt sammenhold, der når ind under huden og samtidigt få skønne naturoplevelser samt deltage i spændende aktiviteter, mens livskvaliteten øges med større overskud i hverdagen - er det svært at få armene ned.

”Det kan alle gøre”. ”Det eksisterer i forvejen”. ”Det er der ikke noget nyt i”, tænker mange.

Uden at virke selvfed på Jantelovens højborg, er svaret: Måske har de ret, men der findes ikke andre med Sundhedspedellens specielle DNA. Vi er ikke “bare” en cykelklub, men har passionen for cyklingen i blodet uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det BLIVER nemmere at vælge sofaen fra, det ER nemmere at tackle stress og modløshed, og vi har flere, der nu lader pilleglasset stå.

Nøgleordene er organisation, struktur og ordnede forhold, hvor alt er tilrettelagt og planlagt på forhånd og som gør deltagerne trygge. Får dem til at agere, reagere og tænke ens, så uheld undgås i en til tider ophidset Verden, hvor vejvreden blomstrer fra flere fronter på landevejen. Hvor svaret findes på alle spørgsmål, og hvor råd og vejledning er til rådighed 24/7. Den ”røde tråd” sikrer, at vi uden slinger på cyklen når vores mål ved fælles hjælp på en tryg måde.

Kort sagt tilbyder jeg en ny og nemmere hverdag med større overskud og højere livskvalitet. Det er jeg glad for og stolt over, og den 7. november er vi klar i cykelsalen. Og der er også plads til DIG !

Her er plads til alle, og langt de fleste har været med fra start. Så de ved, hvad der venter, når kaptajnen råber kommandoer og ”holder ywe” med det hele.

Det bedste ved det hele er at dele den livsbekræftende glæde. Dele de små og store sejre, få smilene frem i græsset ved grøftekanten og se mennesker udvikle sig personligt, måske blive medicinfri og tabe masser af kilo uden benhård diæt. Se mennesker gøre ting, de måske ikke har kunnet igennem mange år, få troen frem gennem selvudvikling og genopfriskning af motivationen i et teamwork af dejlige mennesker med mange forskellige baggrunde og bevæggrunde for at være en del af vores hold. Om de blot vil cykle for at få røde kinder eller om konkurrence-dyret er vækket til live.

Disse oplevelser bærer lønnen i sig selv, og jeg er dybt taknemmelig over, at have fået denne chance, disse muligheder for at bidrage til en lidt bedre dagligdag for de herlige mennesker omkring mig de fleste dage om ugen.

Dem skylder jeg meget og endnu mere har jeg at takke de trofaste hjælpere fra holdet og ikke mindst min dejlige Dorte for at pumpe luft i slangen, gi et skub op ad de stejleste bjerge og smøre olie på kæden, når den er ved at takke over eller råbe ”en ned”, når jeg kommer for højt op i fart. Hun er mit livs velsmurte tandhjul, som evigt drejer rundt og altid i samme tempo.

Race Across America er forbi for denne gang, og Sundhedspedellen og mig er klar til flere og nye aktiviteter for mennesker, der vil ha livskvalitet og en sund og sjov hverdag med spændende oplevelser.

Samtidigt er der plads til flere foredrag og andre spændende aktiviteter, som kan motivere mine omgivelser til et “bedre liv”.

Naturligvis fortsætter missionen med Team Nico om at inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus, når man rammes af alvorlig sygdom. Det gør indsamlingen til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, (som vi indtil nu har doneret 150.000kr.) også, og så er der er nye og spændende personlige cykeludfordringer i kalenderen i det nye år som 24 timers VM i Borrego Springs til november og et par andre spændende aktiviteter. Det hele hænger jo lidt sammen....

Af hjertet tak til dig, der har været en del af enten det ene eller det andet eller måske det hele. På alle måder.....

Rigtig god søndag ??

HUSK, at du selv kan få sved på panden og gi den gas - alene eller sammen med andre på cyklen - til vores 4 timers cykelmaraton lørdag den 23. november. Hele overskuddet går til Børnecancerfonden.

. tilmelding her:https://teamnico.nemtilmeld.dk/11/


#cykelglædeilåget
#cykelsjovpåførsteklasse #vitrorpålortet #vennerforlivet #laderpilleglassetstå #nylivsstil #cyklermedpassion #cyklerordentligt
#sikkerhedfremforalt
#cykeltryghed
#vivælterikkerundtpåvejen
#viundgårvejvrede
#cykelsammenhold
#smukkeruterikuperetterræn
#nylivsstil
#motivation
#teamwork
#cykelrelateredeoplevelser
#kvalitetscykling
#gennemsnitsfarterenbyiRusland
#teamsundhedspedellen
#principiabikes Principia Bikes
#HFchristansen HF Christiansen
#xtremeteamwear XTREME Team Wear
#sundhedspedellen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System