Gammelfar AMBASSADØR i Skandinavien FOR INFINITY BIKE SEAT !

Rigtig god weekend og en fantastisk nyhed !
Pavestolt og glad i låget fortæller gammelfar den gode nyhed om den nye titel som ambassadør for Verdens bedste cykelsadel fra Infinity Bike Seat.
Sadlen har gjort en helt outstanding forskel i forbindelse med de problemer, der med sikkerhed opstår, når der cykles over 400km i døgnet.
Den kan nu blive DIN - endda til en favorabel pris med en rabat på 50USD i hele december. Og du behøver ikke sidde 20 timer i sadlen i døgnet for at få en markant bedre cykeloplevelse….
Bestil din sadel hos www.infinitybikeseat.com med koden “TEAMNICO”, og du vil suse afsted på grus - og landevej med fornemmelsen af, at så godt har du aldrig nogensinde siddet på din cykel.
Du må også meget gerne skrive en besked og få mere info. Det er en investering, du aldrig fortryder…..
Tak fordi du følger med ????. Det betyder ALT !
Rigtig god aften til dig !
PS: Skal du og din virksomhed, personaleforening eller klub ha en spændende aften, cykler jeg gerne forbi og fortæller om kræften, der ramte vores familie. Om team Nico’s mission om at inspirere og motivere til at sætte sig mål og fokusere på fremtiden, når tilværelsen synes håbløs. Og om vanvittige cykelture i USA, Irland, Danmark og Europa……
Vi har doneret 243.500kr til Børnecancerfonden, og vi fortsætter selvfølgelig indsamlingen til Team Nico og kræftramte børn indtil vi rammer målstregen i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America på:
Mobilepay: 26645806.
#hfchristiansenHF Christiansen
#principiabikesPrincipia Bikes
#wizardwheel.dk
#3dstructural
#timeplan
#CBREIntego
#strømhansen
#johnbullaalborg
#fysiofitness
#dginordkraft
#bellavistasanbaronto
#swedoor
#haraldslundvandogkulturhus
#freemotionbikecenter
#dtswiss
#bdoaalborg
#bdodanmark
#aalborg_massage
#Redmark
#ForeverLiving
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System