Foredrag nummer 53 hos Rotary Hjørring

Kadencen har været tæt på nul, og modvinden mere end strid mens Corona-spøgelset rumsterede.
Men nu er kæden igen stram og gearet det højeste, når det gælder Gammelfars halvhæse røst.
Der er nemlig igen gang i fortællingerne om vanvittige cykelture i Europa og Verdens hårdeste cykelløb Race Across America, da Rotary i Hjørring var målet for foredrag nummmer 53 i rækken.
Opmærksomheden var stor, interessen høj, og der blev lyttet med store ører, da mål, motivation, vilje og tro på lortet var på dagsordenen.
Det gælder især missionen om at inspirere andre til at holde fokus på det positive og på fremtiden selv om den ser håbløs ud og ens nærmeste rammes af alvorlig sygdom. Ganske som det gjorde, da min søn fik konstateret Cancer.
Også snakken om at komme ud på den anden side på den bedst mulige måde og om indsamlingen til kræftramte børn gav mening.
Team Nico sender 90.000kr afsted til Børnecancerfonden i denne uge, og i alt har vi indsamlet 243.000kr.
Hele molevitten - foredrag og indsamling, cykling med Team Nico Sponsor Cycling og Bike - Party fortsætter indtil vi står på mållinjen den 26. Juni 2023 efter solo-turen på 5.000km tværs over USA på 12 døgn gennem 2 ørkener, 2 bjergkæder, 12 stater og 3 tidszoner. Og gammelfar drejer gerne cyklen inden for hos dig, din virksomhed eller forening….
Tredje er lykkens gang, og måske bliver det med selskab med Bubber og TV4. Vi håber også, at DU er med på rejsen.
Rigtig god aften 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System