Foredrag den 7. oktober (29.09.15)

Gå ikke glip af muligheden for at høre Stig Nicolaysen fortælle om projekt 'gal mand på cykel indtager USA' - bedre kendt som RAAM!

Stig holder foredrag om projektet, motivationen, cykelnerven og alle de forberedelser der er i gang - projektet er nemlig af et omfang, der betyder at man ikke blot kan pakke en taske og sætte sig i flyet til USA næste sommer. Nej, hver en sten skal vendes og hver en tanke skal tænkes for at de knap 5000 km gennem USA kan kombineres med de 12 døgn der er til rådighed.

Hvordan spiser man på en cykel? Hvordan undgår man at falde i søvn? Kan Stig holde hovedet oppe hele vejen? Hvor mange reservecykler skal der til? Hvor mange skostørrelser vokser fødderne på 12 døgn? Kan Stig klare presset?

Disse spørgsmål skal der findes svar på samt en hel masse andre, og det er netop noget af dette, som Stig vil åbne posen for onsdag den 7. oktober til foredraget i Haraldslund vand- og kulturhus.

Ligeledes vil Stig fortælle om hvordan det er ikke er cyklen der er et mål i projektet, men derimod de oplevelser som Stig har haft sammen med sønnen i den kræftsygdom der ramte Max, og således tvang far og søn til at finde et fælles mål at drømme om.

MENY Klaup sørger for forplejning til foredraget

Når du deltager i foredraget er du med til at støtte RAAM projektet og BørneCancerFonden

Hvor?
Haraldslund vand- og kulturhus
Kastetvej 83
9000 Aalborg

Hvornår?
Onsdag den 7. oktober
kl. 19.00
Varighed ca. 2 timer

Pris?
100 kroner ved tilmelding på https://team-nico.nemtilmeld.dk/1/
130 kroner ved tilmelding på dagen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System