Festen slut efter styrt og 900 km. Men gammelfar er på hesten igen.....

Det blev ikke til en gentagelse af succes`erne i 2017 og 2018. Efter 900 km og godt to døgn styrtede gammelfar og en i forvejen overbelastet skulder på grund af strid blæst på op til 20 s/m, gjorde det nædvendigt at stoppe på cyklen.
Tusind tak for alle de dejlige kommentarer og opmuntringer.
Det har betydet SÅ meget for mig efter den skuffelse, der ramte mig umiddelbart efter beslutningen om at opgive at gennemføre Race Around Denmark.
Jeg er allerede tilbage på cyklen, og efter aflevering af den ene af vores to lånte biler af Volkswagen Hjørring - Brødrene Møll A/S (som altid støtter Team Nico), cyklede jeg 50 km i går uden problemer af nogen art.
I dag blev det til +150 km bl.a. med de herligste mennesker på mit cykelhold Team Nico Sponsor Cycling, hvor aftenen bød på en sand duftcocktail af syren, hyld, tjørn og kørvel. Det var en fest 
Der er igen glæde i låget hos gammelfar og hos det bedste team af herlige personer, der støtter mig. Vi tror på lortet med dobbelt ration STAI (kode Nico25 hvis du også skal ha et skud energi), Argi+ fra Forever og Verdens bedste træstammer fra Byens brød og kager.
Jeg håber på at indlede et samarbejde med den dygtigste Bikefitter og cykelgeometri-mester Frank Institute of Sports, så jeg kan sidde ordentligt på cyklen fra Principia med nye sadler fra Infinity Infinity Bike Seat .
Så kan du bare komme an, kan du Race Across America i juni næste år…
Rigtig dejlig aften til dig og endnu en gang af hjertet tak for din store opbakning.
Den betyder ALT 
Blot for god ordens skyld: Team Nico har indsamlet i alt 243.100kr til kræftramte børn via Børnecancerfonden. Og det bli’r til flere 
????????????????????
#wizardwheel.dk
#dtswiss
#nemtilmeld
#brdr_moell_hjoerri
#nadias
#freemotionbikecenter
#haraldslundvandogkulturhus
#menyaalborg
#kcbeautydk
#bevægelseogkrop
#lindepartnersdk
#stai.dk
#CBREIntego
#Timeplan
#3D-structural
#stroemhansen
#infinitybikeseat
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System