Endnu et foredrag om kræft, mål, motivation, teamwork og om at tro på lortet.....

Hold da op for en dejlig oplevelse at være på besøg i teltet i Gandrup i går.

Gammelfar cyklede forbi Gandrup Sportsklub og holdt foredrag om Team Nico.

Det trak ud, for der var så meget at fortælle, og hvor var det da nogle interesserede gæster, som lyttede.

Der blev fortalt om kræften, der ramte en ganske almindelig familiefars søn i 2013, og den ændring af tilværelsen, den betød.

Om målsætning, motivation, teamwork og om at tro på lortet.
Og selvfølgelig om vanvittige cykelture rundt om Irland - Race Around Ireland - og næsten 4.000 km tværs over USA - Race Across America - på 10 døgn gennem 2 ørkener, Rocky Mountains, 3 tidszoner og i temperaturer mellem 2 og 52 grader.

Om hvordan Team Nico forsøger at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom blandt de nærmeste...og så selvfølgelig om at tro på lortet og gennemføre de 5.000 km i juni måned næste år.

Samt naturligvis også om indsamlingen til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som vi donerede 61.500 kr i 2016. Et beløb, som gerne skulle blive endnu større i juni måned 2019, når Team Nico rammer målstregen i Annapolis, Maryland USA.

Det kan blive din virksomhed, personaleforening eller sportsklub, der får besøg næste gang, for vi vil så gerne fortælle om vores oplevelser i et spændende foredrag, der giver mening.....

Det var den dejligste aften

#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter #raam2019 #herewecome#teamnico563.
#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden #raamteamnico #raam2019#vitrorpålortet 
#sundhedspedellen
#Teamsundhedspedellen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System