Endnu et foredrag mens vi venter.......

0m 128 dage og 5 timer er vi klar.

SÅ klar til at gennemføre Race Across America - cykelturen på 5.000 km tværs over USA - som man overhovedet kan være. Med gammelfar på cyklen, Verdens bedste team i bilerne og forhåbentligt med dig på sidelinjen.

Forberedelserne kører på sit højeste, og både gammelfars fysik og mindset er toptunet til 12 døgn i helvede af hede, kvalme, smadret immunforsvar og konstant tidspres selv om der skal cykles mindst 20 timer i døgnet.
Gennem ørken med 50 graders varme, over Rocky Mountains og flere andre bakker med konstant risiko for at blive ramt af dehydrering, lungebetændelse, nakkestivhed eller højdesyge. Og en masse andre ting.....

Teamet er klar, dedikeret, fokuseret og det består af de bedste mennesker, som overhovedet kan findes til lige netop denne vanvittige udfordring og til lige netop at gøre alt for gammelfar, så vi når vores mål.

Kun på den måde kan missionen nemlig lykkes: At inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det skete for vores familie i 2013, da Max blev ramt af cancer. Og at samle midler ind til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som allerede har modtaget 50.000kr.

I dag svigtede gammelfar de trofaste pedeller fra Team Sundhedspedellen og var på besøg i AKKC, hvor til gengæld snakketøjet blev trænet til den store guldmedalje i selskab med veloplagte og interesserede medarbejdere fra DHL i Aalborg som fik en fortælling om en cykeltur ud over det sædvanlige.

Det er mennesker som dem og DIG, der er forudsætningen for, at vi når målstregen.

Uden DIN støtte og opbakning kan dette ikke lade sig gøre, og vi glæder os meget til at fortælle mere om deltagelsen i verdens hårdeste cykelløb i de næste 5 måneder, og håber, at du er med hele vejen. Det betyder ALT !

PS: Gammelfar er ligeså glad for at snakke som for at cykle, og kender du nogen, som vil høre om målsætning, motivation, teamwork, om at tro på lortet og et par vanvittige cykelture, siger du bare til 

#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter #raam2019 #herewecome#teamnico563. #cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden #raamteamnico #raam2019 #vitrorpålortet #sundhedspedellen

#Teamsundhedspedellen
Principia Bikes
eXtreme Teamwear
Diadora - Danmark
HF Christiansen
Børnecancerfonden

#principiabikes
#sparnordnørresundby
#xtremeteamwear
#diadoradanmark
#diadora
#danaAkasse
#steeltec
#sofiendalsundhedsteam
#MetropolErhverv
#CafePeace
#Bûhlmann
#ComwellRebildBakker
#Nostro
#UggerlyElinstallation
#WizardWheels
#BrdrMøll
#NOJensen
#Haraldslund 
#byensbrødkager
#SoloGrafisk
#Newwweb
#TandlægehusetSæby
#Nettotand
#ForeverLiving
#VestbyensCykelhandel
#AalborgBicyclestore
#VendelboCykler
#BDO 
#OKBenzin
#Blikasøst 
#FredeDNielsen
#HallogPartners
#MenyKlarup
#SparKastetvej

"TømrerfirmaetHugoPetersenogSøn
#JohnBull
#KlimElforretning 
#TømrerfirmaetThorkildJespersen 
#SEPacking 
#timeplan
#NikolajsenAgentur
#Nemtilmeld 
#JyskeBank
#LindeogPartners
#SparekassenVendsyssel 
#Marel
#VWAalborg
#SkodaNørresundby
#Podi 
#DGInordkraft
#Triudstyr
#FreemotionBikecenter
#Garmin
#DTSWISS
#CeramicSpeed

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System