Endnu et foredrag med flotte anmeldelser

Der var saftsuseme dømt foredragsfest i Blokhus mandag aften.
Lytteapparaterne var på højspænding, interessen intens og stemningen suveræn, da Pandrup Rotary Klub og Inner Wheel Blokhus fik fortællingen om kræften, der ramte, om missionen, om motivation og om indsamling til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden.
Om vanvittige cykelture i Irland, USA og Europa som var lidt længere end turen til bageren søndag morgen.
Om hvordan man kan finde på at forsøge at cykle 5.000 km gennem ørkener og bjergkæder tværs over USA på 12 døgn og om hvordan i alverden man kan tro så meget på lortet, at gammelfar deltager i Verdens hårdeste cykelløb, Race Across America for tredje gang i 2023.
Din virksomhed, din forening, din organisation eller klub kan også få en spændende oplevelse, og gammelfar cykler gerne forbi for at fortælle om hele molevitten.
Og er det ikke nok, kan du selv hoppe på sadlen, og blive en del af holdet Team Nico Sponsor Cycling. Her starter et nyt forløb med indendørs cykling, MTB og landevej i Haraldslund den 9. November.
ALLE kan deltage, og vi garanterer glæde i låget, herlige oplevelser i et sammenhold, der når langt ind under huden, og så sikker cykling, at vi igennem 5 år ikke har oplevet trafikuheld eller vejvrede. Vi er allerede 35 deltagere, og lukker tilmeldingen når vi bliver 40, så det er nu du skal sikre dig nogle fantastiske oplevelser !
Send en besked om du vil ha et spændende foredrag og/eller en sjovere hverdag med større overskud. Det vil gi SÅ megen mening for DIG…..
Rigtig god aften !
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System