ENDNU ET FLOT SPONSORAT FRA PRINCIPIA / HF CHRISTIANSEN !

Glæden i låget var så sandelig til at få øje på, da gammelfar i aftes var på besøg til fødselsdagsfest hos Smartcykler.dk - Powered by Støvring Cykler i Støvring og fik leveret en splinterny vintercykel fra Principia Bikes/ HF Christiansen
Efter god og tro tjeneste i vintersæsonen, er den bundsolide, men slidte Principia Cross-cykel gået på pension. Nu kan vinteren bare komme an, kan den.
Benene er barberet, kæden er smurt, slangen er pumpet, og nu skal de ca 68.000 kilometer på landevejen igennem syv år fortsættes på den lækreste gravelcykel. Vi tror jo på lortet.
Tak fordi du følger med. Det betyder ALT  !
Rigtig god håndboldkamp og weekend til dig !
PS: Skal du og din virksomhed, personaleforening eller klub ha en spændende aften, cykler jeg gerne forbi og fortæller om kræften, der ramte vores familie. Om team Nico’s mission om at inspirere og motivere til at sætte sig mål og fokusere på fremtiden, når tilværelsen synes håbløs. Og om vanvittige cykelture i USA, Irland, Danmark og Europa……
Vi har doneret 243.500kr til Børnecancerfonden, og vi fortsætter selvfølgelig indsamlingen til Team Nico og kræftramte børn indtil vi rammer målstregen i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America på:
Mobilepay: 26645806.
#smartcykler.dk
#wizardwheel.dk
#nemtilmeld
#brdr_moell_hjoerri
#nadias
#freemotionbikecenter
#haraldslundvandogkulturhus
#menyaalborg
#lindepartnersdk
#kcbeatydk
#bevægelseogkrop
#timeplan
#CBREIntego
#strømhansen
#3dstructural
#Redmark
#johnbullaalborg
#fysiofitness
#dginordkraft
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System