Den afsluttende Teamøvelser lover rigtig godt

Den afsluttende teamøvelse - vores eksamen - er overstået. Vi har i den grad øvet, cyklet og haft brug for det gode mind-set (under fredagens regnvejr og lørdagens overrraskende kolde vejr med minusgrader) og haft den helt gode stemning på dagsordenen.

Der er plads til små justeringer og en lille ændring eller to, men hvor er vi alle mere end fortrøstningsfulde mht deltagelsen og gennemførelsen i Race across America 2016.

siden fredag kl. 16.30 til søndag kl. 17.00 blev cyklet et antal kilometer svarende til ca. 1.100 km. Heraf de 157 km fredag nat og 574 km fra lørdag til søndag, afbrudt af cykling på hjemmetræner hos DGI under forberedelserne til Aalborg MTB maraton (med samme intensitet (bl.a. puls) som udendørs) svarende til det resterende antal kilometer). "Pænt godt gået af alle", i betragtning, at at det samlede team var samlet for første gang, og at det primære formål var afprøvning af teamets udfordringer omkring vagtskifter og anden logistik.

At vi - på trods af sammenfaldet med den flotte invitation fra løbsarrangør DGI om at få lov til at "promovere" vores projekt - har haft en særdeles vellykket teamøvelse, hvor overordnet ordet teamwork blev sat i fokus, men hvor også "den gode stemning" da i allerhøjeste grad blev kørt i rampelyset trods udfordring med vejret - især regn fredag nat og kulden natten mellem lørdag og søndag med temperaturer på helt ned til minus 2 grader. Jo, og så lige en modvind "hele vejen rundt" bortset fra 6 timer med stort set vindstille og medvind i tre timer søndag ved middagstid.

Tak for kampen, tak til teamet, tak til vore samarbejdspartnere - herunder hovedsponsoren Principia Bikes - og altså ikke mindst tak til DIG !

Med de høstede erfaringer, deltagernes fantasiske dedikation og motivation samt evne til at kunne samarbejde med hinanden under 12 særdeles hektiske døgn, som starter om 41 dage, kan vi da kun tro på lortet.

Også fordi denne weekend har vist, at vores forsøg på at formidle missionen omkring målsætning og fokus på fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom, mødes af interesse og sympati. Ikke mindst på vores  Facebook-side.

Af hele vores hjerte tak til dig, som følger og støtter os. Tak for hvert eneste af de mange likes og kommentarer, som i to nætter har holdt Stig ved godt mod på cyklen, når regnen ruskede eller kulden kom snigende. Samt naturligvis også til de af Jer, der har valgt at støtte os økonomisk

Vi er meget taknemmelige og utroligt glade for DIN opbakning

Kærlig hilsen

Team Nico

Stig Nicolaysen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System