Book et foredrag

Book foredrag allerede nu til din virksomhed, sports - og cykelklub eller organisation. Foredraget målrettes efter dit ønske om fokus på vores "mission" som kræftramt familie, om motivation og teamwork eller som en fortælling om spændende cykeloplevelser.

 Vi indbyder til spændende foredrag med ekstremcykelrytteren, Stig Nicolaysen.

Den første Nordjyde med den vanvittige plan om at cykle 5.000 km tværs over USA – alene med sit team på 10 personer på blot 12 døgn.

Kun 6 danskere gennemført det vilde projekt, og Stig og hans team har en helt anderledes og speciel mission, idet motivationen er den kræftsygdom, som ramte Stigs søn, Max, for to år siden.

Stig vil nemlig fortælle om, hvor vigtigt det er at sætte sig mål og planlægge fremtiden selv om man rammes af alvorlig sygdom og hvor meget, det har hjulpet Stig og Max – der nu er kræftfri, men endnu ikke helbredt – at have en tro - en vision - når Verden bryder sammen og alt synes uoverskueligt.

Få samtidigt indblik i de spændende forberedelser, som Stig og teamet igennem det seneste år har oplevet.

Cykelture, der kræver mere end almindelig lyst til motion som cykelturene til Harzen og Paris t/rt samt den meget krævende deltagelse i Race around Ireland for blot et par måneder siden.

Målet om at gennemføre de 2.200 på blot 132 timer - i det vildeste terræn, man kan forestille sig - blev næsten indfriet på trods af et alvorligt cykelstyrt og en følgebil, der var indisponibel i et døgn.

Hør også, hvorfor Børnecancerfonden er valgt som modtager af de første 50.000 kr., der indsamles i forbindelse med projektet samt om teamets planlægning og udfordringer, de fysiske forberedelser, og hvordan Stig selv forestiller sig, at det er muligt at sidde på en cykel i minimum 20 timer i døgnet i 12 døgn.

En fortælling, der handler om meget mere end at cykle, og som når længere end ud over cykelstyret.

Vi kan kontaktes på:

Telefon Stig Nicolaysen: 2664 5806

E-mail Stig Nicolaysen: stimax@stofanet.dk

Vi glæder os til at underholde dig og dine gæster med alt fra styrt til søvnunderskud, fra succes og til hvad, der sker, når man kun har sovet 1 time på et døgn, og kører den gale vej. Om kræftsygdom til den taknemlighed, som vi møder hos de mange, der følger projektet og selv har den frygtelige sygdom tæt på livet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System