Alt er godt.....

Alt er godt......:-) 

Der har saftsuseme været langt mellem opslagene her på siden, men gammelfar har det godt og cykler stadig.

Siden jeg besvimede og af gode grunde måtte stå af cyklen for nøjagtigt et år siden i Verdens hårdeste cykelløb, Race Across America efter 4 døgns mareridt i sadlen med sygdom i kroppen, har mange spurgt ind til, hvordan jeg havde det.

Både mindset og fysik har det bedre end andre gamle mænd på 60, og jeg er bare glad for, at jeg selv tog beslutningen om at udgå af løbet efter at være kommet nogenlunde til mig selv igen.

Desværre har Corona gjort det umuligt at opfylde målsætningen om 3 stk 24-timers løb i år.

Midt24 er aflyst, Helnæs24 i august gennemføres som planlagt, men planen om at deltage i 24 timers Verdensmesterskabet i ørkenen i Californien er lidt usikker og udskydes formentligt til 2021.

Men der bliver da cyklet lidt i ny og næ, ikke mindst i det gode vejr.

De første 15.000 er indtil videre sat på kilometerkontoen, så de sædvanlige 27 - 28.000 km igennem de seneste 5 år skal nok komme på taxameteret inden året rinder ud. Hver eneste dag - bortset fra 2 hviledage har hjulene rullet rundt og kæden været stram.

Omkring en tredjedel af kilometerne foregår nu for 4. år i træk i det bedste selskab med de herlige deltagere i mit sundheds- og netværksforløb Team Sundhedspedellen, hvor vi tre gange om ugen bliver glade i låget og får tro på lortet ude på landevejen og cykler sikkert og trygt på flere niveauer, så alle kan være med på førsteparket til den dejlige natur lige uden for byskiltet. Vi har også plads til dig 

Og lige pludselig sker der noget igen, så vi kan få lagt lidt mere oven i de 30 døgn og 13.200 kilometer, hvor gammelfar sammenlagt har siddet i sadlen under deltagelse i officielle ekstrem-cykelløb.
De 4.000 km tværs over USA på 10 døgn i 2016 tæller godt med i regnskabet......

På den hjemlige front går min seje Dorte meget målrettet til makronerne med svømning, cykling og løb, og lur mig om ikke den første medalje fra et gennemført Ironman M/K kan hænges om halsen inden for et års tid. Max er en glad og frisk ung mand og har sammen med Carina planer om at føre slægten videre inden for kort tid. 

Ved du forresten, at du har mulighed for at høre om de vilde eventyr og vanvittige cykelture i USA, Irland og Danmark. Og Om missionen med at inspirere andre til, at man sætter sig mål, når alvorlig sygdom kommer ind under huden som det skete for vores familie, da min søn fik kræft i 2013. Om motivation, målsætning og om at komme så langt ud over kanten, som kun de færreste oplever. Om at tro på lortet, når fysikken for længst har givet op, og hvordan Team Nico indtil nu har samlet over 153.000kr ind til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden.

Jeg cykler gerne forbi din virksomhed, personaleforening eller sportsklub. Send en besked og få mere information om foredraget, som har fået fine anmeldelser. 

Tak fordi du følger med og for dit venskab. Også når der ikke sker så meget - det er jeg glad for, og det betyder meget...

Rigtig god weekend. Og sommer :

#raamteamnico
#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter. 
#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling #kræftramtebørn #Børnecancerfonden
#principiabikes Principia Bikes
#HFChristiansen HF Christiansen
#XTREMETeamwear XTREME Team Wear

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System