Afsluttende Team-øvelse Race across Vendsyssel og tilbaws igen.

Nu er det endnu mere alvor 

Sidste teamøvelse med Team Nico er slut.

Det meste af teamet var samlet i dag, og der blev snakket logistik og organisation inden afgang med 3 biler og gammelfar pakket forsvarligt ind med både plaster på rumpen og hue på hovedet.

Det blev til små 200 km på landevejene i Vendsyssel på en 200 km træningstur ovenpå en solid og lækker gang morgenbrød fra Byens brød og kager, som altid er klar med dejlig brød til os ????.

Trods lidt fugt fra oven og våde sko har det været en fantastisk dag, og ingen skal være i tvivl om, at gammelfar er i de bedste hænder.

Hvilken gejst, sikke et humør og “jeg-er-så-klar” attitude fra alle teamet. I er de bedste, og det bliver en fest. På den mest specielle måde, man kan forestille sig !

Om 46 dage kører gammelfar fra startlinjen i Verdens hårdeste cykelløb, Race Across America.

Ventetiden går med de sidste og vigtige forberedelser, og der bliver også tid til at fortælle om vores mission om at inspirere andre til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom som det skete for os, da Max fik konstateret cancer for 5 år siden.

10 døgns forberedelse venter i ørkenen på den første del af team Nico, når vi rejser til USA den 27. Maj inden resten af teamet støder til i Oceanside i dagene op til starten på festen.

Derefter de 12 “rigtige” døgn, 3 tidszoner, 2 bjergkæder, 2 ørkener med op til 50 graders varme og 5.000 km med gammelfar på cyklen og det bedste team til at få det hele til at lykkes ??.

Vi er SÅ klar til rejsen, som kun meget få mennesker oplever. Mindre end 300 personer har prøvet det igennem de 38 år, Race across America har eksisteret.

Vi er så glade for, at så mange støtter vores mission om at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom. 
Samt indsamlingen til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som allerede har fået 75.000kr.

Endnu mere fedt er det, at en masse dejlige mennesker følger os og forhåbentligt vil støtte os hele vejen tværs over USA. 
I vil få afgørende betydning og bare en lillebitte hilsen eller kommentar på vores opslag sætter ild i gammelfar på et splitsekund. Og vi mener det virkelig, når vi siger, at vi ikke kan undvære DIG. Du betyder ALT ??

Vi håber, at du ved, at du kan støtte os og vores mission samt Børnecancerfonden ved at købe lodder til 82 kr (via Mobile Pay på 2664 5806) i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr til Principia Bikes. De 82 kr er udgiften for hver kilometer, der venter os om 64 dage. Vi vil gerne helt i mål med fundraisingen, så yderligere overskud også kan gå til Børnecancerfonden. Ud over de 75.000 kr, der allerede er sendt afsted.

Rigtig god aften ??

K h Team Nico

www.team-nico.dk
#raamteamnico

#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter #raam2019 #herewecome#teamnico563. 

#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden #raamteamnico
#vitrorpålortet
#nuerviendnumereklar
#udendiggårdetikke
#dubetyderalt

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System