4 TIMERS BIKE PARTY for 9.ende gang den 5. november !

Fy føj da for en forrygende fire timers fest.
Af hjertet tak til dig, der deltog med supersej spinning, sprudlende energi og tørre tæsk til cyklen samt den helt høje ja-hat.
For niende gange bankede vi cykelsalen sønder og sammen til Team Nico - Bike Party, så der ikke var et gulvbræt tørt.
De helt igennem drønhamrende dedikerede og superdygtige instruktører - Anne - Marie, Martin, Dan (med en lidt mere vag stemme end sædvanligt) og Martin - sørgede for unik underholdning, og selv gammelfar steg på podiet opstemt af forsamlingens fødselsdagssang i anledning af den nu fremskredne alder på 63 år. Men det er jo kun et tal .....
Nu kan vi næsten ikke vente til at det bliver lørdag den 7. Januar og lørdag 11. Marts , hvor vi gentager festen fra kl 13-17.
Og når der serveres tæskelækre godbidder fra Byens brød og kager, dejlige sandwichs fra Nadia's Sandwich og frugt mv fra Meny Aalborg , kan det da kun blive endnu en herlig dag.
Ønsker du et spændende foredrag eller vil du ligefrem med gammelfar og Team Nico Sponsor Cycling ud at cykle, sender du bare en besked.
Tak til, der var med og til dig, der følger med. Det betyder ALT 
Vi har doneret 243.500kr til Børnecancerfonden, og vi fortsætter selvfølgelig indsamlingen til Team Nico og kræftramte børn indtil vi rammer målstregen i Verdens hårdeste cykelløb Race Across America på:
 Mobilepay: 26645806.
Rigtig god weekend!
#smartcykler.dk
#wizardwheel.dk
#nemtilmeld
#brdr_moell_hjoerri
#nadias
#freemotionbikecenter
#haraldslundvandogkulturhus
#menyaalborg
#lindepartnersdk
#kcbeatydk
#bevægelseogkrop
#timeplan
#CBREIntego
#strømhansen
#3dstructural
#Redmark
#johnbullaalborg
#fysiofitness
#dginordkraft
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System