38 dage til start.....

39 deltagere i solo-klassen bliver samlet fra hele verden "lige om lidt".

Der er 38 dage til starten på Race Across America.

Der er 23 dage til afgang til Borrego Desert i USA.

Der er 5 "gamle" sponsorer, der har spyttet yderligere i kassen de seneste dage, og vi tror nok, at der er et par stykker mere på vej......

Der er check på rejser, hoteller, autocamper, følgebiler, logistik, mad til gammelfar og team, cykler og reservedele fra Principia Bikes, som har fået den sidste overhaling hos Vendelbo Cykler. Cykeltøjet fra fra XTREME Team Wear er på vej, Der er sendt 75.000 kr. til kræftramte børn og Børnecancerfonden. Teamtøjet fra Diadora - Danmark er til tryk hos Teeshoppen og verdens bedste hjul fra Wizard Wheel er næsten klar. Den venstre arm, som stoppede gammelfar sidste gang har været under behandling hver uge i 3 år og vi er sikre på, at vi har knækket koden.

Vi har de mest trofaste og loyale samarbejdspartnere (som du kan se nedenunder). Det samme gælder DIG, som følger os på denne FB-side, og verdens bedste team er klar til en af deres livs største opgaver og oplevelser.

Der mangler et foredrag på onsdag hos Henriksen og Madsen A/S og møde med Chris Macdonald på torsdag.

Der skal smadres et par bakker med Team Sundhedspedellen - din sikre vej til målet på Mallorca i uge 20. Her laver vi en fed konkurrence om en udfordring på Sa Calobra med flotte præmier, bl.a. gourmet-middag hos Scheelsminde. Den kommer du til at høre meget mere om.

Med andre ord er vi SÅ tæt på, som man næsten kan komme og vi er SÅ klar til 12 døgn i helvede tværs over USA. Og vi siger det bare: Vi tror SÅ meget på lortet !

Vi er så glade for, at så mange støtter vores mission om at inspirere til at sætte sig mål og holde fokus mod fremtiden, når man rammes af alvorlig sygdom. 
Samt indsamlingen til kræftramte børn gennem Børnecancerfonden, som allerede har fået 75.000kr.

Endnu mere fedt er det, at en masse dejlige mennesker følger os og forhåbentligt vil støtte os hele vejen tværs over USA. 
I vil få afgørende betydning og bare en lillebitte hilsen eller kommentar på vores opslag sætter ild i gammelfar på et splitsekund. Og vi mener det virkelig, når vi siger, at vi ikke kan undvære DIG. Du betyder ALT ??

Vi håber, at du ved, at du kan støtte os og vores mission samt Børnecancerfonden ved at købe lodder til 82 kr (via Mobile Pay på 2664 5806) i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr til Principia Bikes. De 82 kr er udgiften for hver kilometer, der venter os om 64 dage. Vi vil gerne helt i mål med fundraisingen, så yderligere overskud også kan gå til Børnecancerfonden. Ud over de 75.000 kr,, der allerede er sendt afsted.

Rigtig god dag 

K h Team Nico

www.team-nico.dk
#raamteamnico

#vivilsågerneinspireredig #missionenfortsætter #raam2019 #herewecome#teamnico563. 

#cancersucks #viknækkercancer #sættermål #motivation #indsamling#kræftramtebørn #Børnecancerfonden #raamteamnico
#vitrorpålortet
#nuerviendnumereklar
#udendiggårdetikke
#dubetyderalt
#Raceacrossamericaligeomlidt

Se deltagerlisten her:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SAdAygnSSpqrrroGWFGqaODOlO6Paexs7QU3SgvfQqQ/edit?fbclid=IwAR2eWTjn-yLZ33o9bN5VolI0YjXtxCnroJZyzWv4I2EH7o2dOq-rOM_2qGY#gid=0

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System