3 - 2 - 1 Start !!! Race Around Ireland (30.08.15)

Nyheder fra Irland på løbsdagene søndag, mandag og tirsdag

Søndag den 30. august dag 1
Endelig oprandt dagen vi alle har ventet på. Kl. 15.00 kunne Stig stille til start, efter teamet havde gennemgået alt materiel og koordineret de opgaver, der venter de næste 5 dage. På fotoet står Stigs knæ helt stille men mon ikke det var med en vis bævren, han gik op på podiet, for at blive klappet over startlinjen. En rigtig fin første dag med masser af bakke ned, bakke op og sving til både højre og venstre. Ruten går nordpå med sin start på østkysten. Stig skal altså angribe Irland mod uret og i den forkerte side af vejen. Vi krydser fingre for, at Stig når at indarbejde en vane med at køre i venstre side inden, han rammer muren af træthed og begynder at handle på rutinen.

Mandag den 31. august dag 2
Den allerstørste eufori over at være med i løbet er begyndt at lægge sig. Humøret er højt og fødderne hamrer derudaf, men alle de endorfiner, der løb rundt i kroppen i går er nu afløst af beregninger, hastighedsanalyser mv. Vi er på vej - vi er godt på vej, og det er nu forberedelserne skal bære frugt. Stigs ambition i løbet er at fuldføre indenfor tidsgrænsen. Det mål er fælles for hele teamet, og derfor vil vi ikke se Stig køre hasarderet eller tage chancer for at opnå hverken en 1. 2. eller 3. plads. Det vigtigste på denne tur er at drage de nødvendige erfaringer, der skal til for at få et indtryk af hvad Race Across America egentlig kræver af teamet. Stig sover derfor, når han er træt, og spiser når han er sulten - selvfølgelig med en evig skelen til uret så tidsplanen holdes.

Tirsdag den 1. september dag 3
Vi er stadig på vej. Tidsplanen holdes fortsat. Der er et par soloryttere der har måtte parkere cyklen og sige tak for denne gang. 2 har fået shermans neck - det vil sige at de ikke kan holde hovedet selv, og derfor må sidde helt oprejst på cyklen for at kunne se vejen. Det er en typisk og kendt tilstand blandt cykelryttere, og når først skaden er sket, er det på alle måder uforsvarligt at fortsætte. Stigs team har den problematik med i planlægningen. Der kan nemlig fremstilles forskellige hjælpemidler der aflaster nakkemusklerne. Dagen i dag bød også på en overhaling. En lokal irer var ude at lufte cyklen da Stig 'The Machine' pludselig satte et angreb ind, under stor jubel fra teamet. Måske en lettere forvirret irer fortsat kører rundt på de irske gedestier og undrer sig over hvad det var for en flok galninger der hang ud ad vinduet og klappede af den lettere ildelugtende mand han blev overhalet af.
Mad skal der til - og det bliver til nogle solide måltider undervejs. Der er 2 gasblus med på turen så Stig kan få varm og mættende mad. Menuen står både på pasta, couscous, kylling, risotto og meget andet godt. En gang havregrød kan også præsteres ude i vildmarken sammen med en række frysetørrede eller dehydrerede udgaver af fast føde.

Fortsættelse følger....

Alle solorytterne til Race Around Ireland 2015
Alle solorytterne til Race Around Ireland 2015
Stig stiller til start søndag kl 15.00
Stig stiller til start søndag kl 15.00
Stig tramper derudaf dag 2 mandag
Stig tramper derudaf dag 2 mandag
Der overhales dag 3 tirsdag
Der overhales dag 3 tirsdag
Muskelarbejdet kræver mad, mad og mad dag 3 tirsdag
Muskelarbejdet kræver mad, mad og mad dag 3 tirsdag
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System