12 - timers test natten til lørdag den 25. juli 2020

Natten til lørdag den 25 juli stod i cyklingens tegn 
Med blot 3 uger til deltagelsen i Helnæs24 lørdag den 15. august skulle formen testes af og forhåbningerne til mange kilometer og stærk cykling var ikke store.
Det skyldes, at ganske vist har jeg cyklet stort set hver eneste dag siden jeg besvimede på cyklen den 15. juni 2019 70 km før Wolf Creek i Colorado under Race across America. Men ikke på enkeltstart-cyklen ud over to korte ture på i alt 100 km
Det er en anden siddestilling og andre bevægelser end på en almindelig racercykel, så både Dorte og jeg var spændte på resultatet.      
Det gik dog langt over forventning. Geden blev barberet og de 12 timers non-stop cykling blev til 366 km.
De fleste vil nok påstå, at 18,2 omgange på en 20 kilometers rundstrækning i 12 timer mutters alene i Verden på en cykel er en kende kedeligt, men heldigvis var de dejligste mennesker fra #teamsundhedspedellen klar til at blive cykelglade I låget med sikker cykling i Fosdalen og Svinkløv.
Dermed blev der lige lagt 60 kilometer og 3 timers cykling oveni efter en halv times pause og morgenmaden, som Dorte kom med.
Det var en herlig lørdag i det bedste selskab, og for at det ikke skal være løgn, blev det hele sluttet af med det lækreste fiskebord i Blokhus med en røverhistorie eller tre og så kan sådan en lørdag vel næppe blive bedre. Slet ikke efter en lille morfar... 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System