12 Timers test i Helnæs og pinseophold på Fyn

10 pedeller fra Team Sundhedspedellen og et par bedre halvdele gir den gas i disse dage i de fynske alper.
Vi kan næsten ikke få armene ned og småsavler i begejstring ved synet af de smukkeste egne med masser af dejlige bakker, finurlige kratluskerruter uden nævneværdig trafik og med cykelvenlig asfalt.
Klamydiamarkerne gir læ på vejene med mastodont-store planter på flere meters højde med blomster, som er større end et hestehoved. Bøgeskoven gør godt få øjnene og de smukke udsigter over det fynske øhav er en lise for sjælen.
Vejret har været gavmildt, og vi har det meste af tiden danset om kap med pinsesolen og er kun blevet afbrudt et par gange af en kort regnbyge.
Når kæden ikke er stram, når kadencen er faldet og sveden tørt af panden er der råhygge med masser af røverhistorier og økologist gourmet-mad i Verdensklasse og det bedste selskab.
Gammelfar tyvstartede tirsdag nat med en12 - timers test på RAD HELNÆS24 2021 ruten, og i går kom Jan fra vores tøjleverandør og Team Nico - sponsor XTREME Team Wear forbi med en lokal rute i baglommen og gav os et fantastisk indtryk på en fælles og meget hyggelig cykeltur. Tak for det ??????
Vi er noget så fornøjede og glade i låget over at kunne være sammen igen og nyde de fantastiske oplevelser, som vi er så heldige at få.
Det syntes vi lige, at vi ville dele med dig, og vi håber, at du også har en dejlig pinse ??????
??????????????????????????
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System